torstai 15. joulukuuta 2011

Mennyttä viikkoa

Moro. Olin viime perjantaista eiliseen asti Tampereella ♥:n tykönä, ja ajattelin että voisin vähän kertoa, mitä milloinkin tapahtui.

Perjantaina kävin vähän asioilla Toijalassa, ennen kuin hyppäsin junaan. Apteekin ja postin lisäksi poikkesin R-kioskille, sillä minulla oli mukanani vähän koodeja. Jotakin Facebookista saatuja koodeja, joilla sain lunastettua ilmaisia juttuja. :D Ensimmäisellä koodilla sain pikku pussukan M&M-karkkeja, ja toisella sain valita itselleni söpöisen villipehmon. Valkkasin omakseni tiikeripehmon, sillä se oli kaikkein söpöin.

Perjantaina oltiin vaan, taidettiin katsoa telkkaria. Ruokana oli fish and chipsiä afrikkalaisittain, sillä ranskisten kanssa uuniin heitettiin jotain kokonaisia Afrikka-kaloja. Niitä samoja, joita silloin kesällä syötiin pariinkin otteeseen. Lauantainakin olla möllötettiin, mutta illalla liikahdettiin vähän kävelylle. Rämmittiin jonkin aikaa pitkin loskaisia katuja, ja vähän illemmalla eksyttiin New Yorkiin. Cityshopparissa oli vielä tarjouksia jäljellä, niin pitihän niitä käyttää, ennen kuin vuosi loppuu. Syötiin hyvää salaattia ja jälkkäriksi mussutettiin vielä ihanampaa juustokakkua. <3

Sunnuntaisen Citymarket-shoppailun tuloksena oli, että syötiin (hmm eikö me muka tehty mitään tähdellistä, että pitää kirjoittaa vaan ruuasta? :P) perunamuusia ja riistakäristystä. Myös sunnuntaina herkuteltiin juustokakulla, vaikka pakastekakku ei ollut läheskään yhtä hyvää kuin New Yorkin.

Sunnuntai-iltana tapahtui sentään jotakin muutakin kuin syömistä. ♥ ei saanut illalla unta, joten hän päätti mennä tekemään seuraavan aamun työnsä jo illalla. Minuakaan ei nukuttanut, joten lähdin mukaan, että näkisin ♥:n työpaikan. Hoidettiin hommat yhdessä ja töiden jälkeen piipahdettiin Passioniin yökaakaolle. Kivulia. (:

Maanantaina yritin asioida postissa. Tarvitsen viisumihakemukseni mukaan palautuskuoren, jonka postimaksu on jo maksettu. Ja koska hakemus lähetetään Ruotsiin (ja näin ollen palautuskuori saapuisi Ruotsista), tavalliset postimerkit eivät käy. Sen sijaan minun olisi pitänyt saada jotakin kuponkeja (joiden nimeä en nyt muista), millä lähetystön tyypit voivat lähettää minulle postia. Kiva vaan, että postin täti ei osannut myydä minulle sellaisia. :c Täytyy yrittää uudestaan huomenna tai lauantaina.

Maanantain shoppailuihin kuului myös Verkkokaupassa käyminen. ♥ oli tilannut pleikkariin Move-aloituspakkauksen, ja käytiin hakemassa se. Samalla ostettiin myös peli, jota sillä Movella sitten voisi pelata. Mukaan tarttui TV Super stars, jonka parissa maanantai-ilta sitten sujuikin oikein rattoisasti. (:

Tiistai-iltana käytiin hakemassa Kiitolinjalta joku paketti, kun ♥ oli shoppaillut kenkiä ameriikoista. Keskiviikkona minä tulin takaisin kotio, mutta kauaa en ehtinyt kotinurkissa homehtua. Vaihdoin vain vaatteet ja hilpaisin seurakuntatalolle.

Seuriksella oli vankilan työntekijöiden joulujuhla, ja diakoni oli kysynyt minua tuuraamaan yhtä draamakerholaista ja laulamaan. Näyteltiin joidenkin teinien (olivat ehkä kuudesluokkalaisia) kanssa näytelmää, ja lauloin yksin Marian pojan. En ollutkaan pitkään aikaan laulanut missään, joten oli aika kivaa.

Joulujuhlassa kävi myös pukki! Oli melkein ihan jännittävää, kun koko porukka lauloi sitä Joulupukki-laulua, ja käytävältä saliin köpötteli vanha ukki! Hihii! Oli kyllä kovin kiva joulujuhlahetki, ja tykkäsin myös tosi pienten ihmisten (=lapsien) joulukuvaelmasta, jossa enkeli ja paimen ryhtyivät pussailemaan kesken kaiken! Mahtoi olla joku rauhan suudelma. ;)

Lopuksi oli vielä arpajaiset. Kaikki paikalla olijat saivat laittaa nimensä arpalippuun ja sitten nosteltiin nimiä kiposta. Voittaja sai sitten valita palkintonsa erinäisten tavaroiden joukosta. Minä valitsin söpöisen (kuvasta poiketen sinisen) possutaskulampun, jota olin pari viikkoa sitten jopa ihastellut kaupassa.

Tämä päivä on mennyt lähinnä stressatessa. Viisumin hakeminen ärsyttää, kotona ei kestä olla. Äääääääääärh että hyvää joulua vaan.


kuvat: pehmot, kakku, starat, possu.

Ei kommentteja: