sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Merkillinen joululahja

Moi. Tänään mentiin sinne kirkkoon, missä ♥ käy joskus. Siellä oli jumiksen jälkeen "love feast", jotakin pikkujoulun tapaista.

Meillä oli kaksi pikku pakettia mukana, mutta kävikin ilmi, että ihmiset olivat arponeet aiemmilla kerroilla, kuka ostaa kenellekin lahjan. Joten lahjominen ei tapahtunutkaan niin, että kaikki vain toivat jotakin ja sitten paketit jaettaisiin. Joten ei voitu osallistua lahjojen jakoon.

Kumma kyllä, paketteja jakava nainen huikkasi myös nimen Paula. Kuikuilin vähän aikaa ympärilleni, että olisiko paikalla muita Pauloja, mutta näytin olevan ainut. Joten hipsin vastaanottamaan pikku pakettini.

Söpö pikku paketti oli melko kevyt, ja ekana tuli mieleen, että papereissa voisi olla SUKKAHOUSUT! Sanoinkin ♥:lle vitsinä, että joku on ostanut minulle sukkikset.

Mutta mitä kummaa! Kun avasin lahjani, papereista oikeasti kuoriutuikin sukkikset! :o Pirkka 20 den sukkahousut, kokoa 36 - 42. Voisin sanoa, että aika kummallinen lahja. Olisihan se ihan käytännöllinen lahjaidea, mutta noin pienet makkarankuoret tuskin edes mahtuvat minulle.

En tiedä, milloin pääsen yli tästä hämmästyksestä. :D Joko tämä on jokin nigerialaisten traditionaalinen joulutervehdys, tai sitten sain materiaalia, jolla voin testailla muutamia sukkahousuniksejä. Ehkä paketissa ei ollutkaan sukkahousut, vaan supermuodikas kypärämyssy tai pieneen tilaan mahtuva siivilä!

1 kommentti:

tAru kirjoitti...

Eeeee. :D

stiner