perjantai 30. syyskuuta 2011

Vaatekriisi

Moro!

Huomenna on agendalla ajella Turkuun ja osallistua niihin juhliin, joista oli jo yhdessä postauksessa puhetta. On ollut jonkinasteinen vaatekriisi päällänsä. Olisin halunnut ihan rauhassa suunnitella ja sovittaa mahdollisia asuja, ja ehkä kuvailla ehdotuksia tännekin. Toinen ideani oli, että voisin piirtää kuvat ehdotuksista ja skannata tänne.

Vaan eipä ole oikein ollut aikaa. Aika kului ihan varkain päin tänne loppuviikkoon, ja huomenna on sitten h-hetki. Eilen puuhastelin Helsinkiin ajelemista ja ♥:n pakkausapuna olemista, tänään muutettiin tavarat Tampereelle. Kun pääsin kotiin, olin ihan naatti, eikä mikään asukokeilujuttu tullut kysymykseenkään. Piti vielä pakatakin Turkua varten.

Onneksi olen silloin tällöin suonut ajatuksen tälle asuasialle, ja yhdistellyt vaatteita edes mielessäni. Äsken sitten testasin yhtä ideaa, joka vaikutti sillä hetkellä kutsuvimmalta. Ja ihan hyvä se olikin. Myöhemmin siitä lisää.

Seuraavaksi jonkinlainen valkovihreä kyhäelmä. Kuvien asusteet eivät liity tapaukseen.kuvien alkuperät: rusetti, kaulakoru, mekko, sukat, kenkulit.

3 kommenttia:

tAru kirjoitti...

Hei, mitkä on nää juhlat?

cardl

Satu kirjoitti...

Kivan näköisiä asusteita. Toivottavasti juhlat sujuivat hyvin :)

Paola kirjoitti...

Taru: elikä Nigerian itsenäisyyspäiväpippalot, joista just kirjottelin jotain...

Satu: juu, katoin että onnistuin guuglaamaan ihan hauskan asun! Ja joo, oli kyllä tosi kivat juhlinnat! (: