sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tuulinen päivän asu

Moro! Aloitin eilen kirjoittelemaan kattava...hkoa sepustusta viikon seikkailuista, mutta koneärsytysten takia jätin homman kesken (ennen kuin ehdin kunnolla edes aloittamaan) ja päätinkin postata pelkästään eilisen jutut.

Aurinkoinen syksylauantai alkoi verkkaisesti siskon kämpillä (♥:llä on lomaa, ja matkustimme viettämään sitä Tampereelle Marskin sviittiin) aamupalaa natustaessa. Puolen päivän maissa lähdettiin käppäilemään vähän kauemmaksi parkkeeratulle autolle, jonka nokka kääntyi Nekalan suuntaan. Minun oli tehnyt mieli käväistä Salsa-kirpparilla ja Löytöliiterissä, joten suunnattiin sinne shoppailemaan.

Löytöliiterin löydöt jäivät vähäiseksi, ja poistuttiin kaupasta ilman minkäänlaisia ostoksia. Kirpparille sen sijaan jäi rahaa vitosen verran (olen varmaan joka kerta Salsassa käydessäni ostanut edes jotain), ja mukaan lähti kolme tavaraa. ♥ tykästyi yhdessä pöydässä oleviin afrikkalaishenkisiin sisustusjuttuihin, ja puinen Afrikka-soturi-ukkeli-patsas sekä kehyksissä oleva sotanaamio vaihtoi omistajaa. Meihin. ö_O Siskolle ostin tuliaisiksi (?) made in Brasilia -avokkaat eurolla. Kuvia kenties saatavilla myöhemmin. Kenties ei.

Shoppailun jälkeen etsiydyttiin murkinoimaan Ibon kebabiin, jonka olen bongannut jonkin harjoitteluni aikana. Syötiin rullakebeb puoliksi, sillä suunnitelmissa oli vielä toista mussutusta melkein heti perään... :D

Seuraavaksi ajeltiin nimittäin Pyynikin näkötornille. Ja voiko siellä muka käydä syömättä sokerisen suloista munkkirinkilää? Epäilen. Ensin kuitenkin kivuttiin (no okei, hissillä mentiin) tornin huipulle pällistelemään maisemia. Asukuvatkin otettiin siellä, tosin se ei ollut ehkä mikään huikea menestys:

tunikasysteemi - Gina Tricot
pöksyt - Anttila
arskat - Tokmanni (Milleri!!!)
kengät - Prisma
(laukku - Fida)

helmet - kirppikseltä
risti - joku kaupantekijäinen
kello (ei näytä oikeaa aikaa) - Glitter
vyö - siskon kaapista

Jonkin aikaa jaksoimme hengailla tuulen tuiverruksessa, mutta sitten munkit jo kutsuivat. Teeittelyn ja munkittelun jälkeen palasimme kämpille, ja jossain vaiheessa ramaseminen vei voiton ja päikkäröitiin jonkin aikaa.

Illalla lähdimme kolmestaan (minä, sisko ja ♥) vähän jammailemaan, sisko johdatti meidät (kummalliseen) paikkaan nimeltä Rodeo. Siellä tuli tanssittua ja ihmeteltyä tyylien ja kulttuurien oksennusta (="sisustusta"). Myöhemmin kävimme pyörähtämässä Iskelmä-baarissa, mutta koska karaokejono oli liian pitkä, lähdimmekin mielummin nukkumaan.

Kirjoittelen lisää Tampere-seikkailuja toivottavasti jossain vaiheessa. Nyt täytyy päästää ♥ koneelle tekemään hommia. Moro!

(näin meillä? :D)

Ei kommentteja: