torstai 25. elokuuta 2011

Kalalauantai #2

Lauantaista on toki vierähtänyt jo tovi, mutta voisin silti sanoa siitä muutaman sanan. Silloin ajelimme grillajaisiin Peterin, Outin ja Olivian tykö. Grillin ympärillä oli liuta afrikkalaisia, joten metelikin oli sen mukainen. Kylmälaukussa oli kuulemma kuusikymmentä kalaa, joten ruuan loppumisesta ei ollut vaaraa. Ruokana oli niitä samoja kaloja, joita silloin yhtenä toisenakin lauantaina. Ja sipulia ja plantainia.

Alkuillasta hengailimme kaikki ulkona mussuttaen kalaa, mutta jossain vaiheessa menin Outin ja Olivian kanssa sisälle. Katselemaan Maailman vahvin nalle -DVD:tä ja juttelemaan. Oli leppoisaa oleskella tyttöjen kesken ja jättää pojat möykkäämään keskenään.

Vielä myöhemmin illasta osa porukasta oli lähdössä baariin, ja minun osani oli heittää tyyppejä sinne autolla. Aikomukseni oli vain kyyditä porukat kuppilaan ja tulla suoraa päätä kotiin nukkumaan, mutta joku sai houkuteltua minutkin mukaan. Minä, ♥ ja Larry menimme johonkin Tähti-baariin, jossa mieleen nousi vanha kunnon Galaxy Pieksämäeltä. Baarissa soitettiin valloittavia ysäribiisejä, jotka olivat DJ Garynkin vakiotavaraa. Oli hauskaa tanssia poikien kanssa ja siemailla värikkäitä juomia.

Illan edelleen edetessä alkoi tulla ongelmia. Aloin voida pahoin, ilmeisesti basson jytkeen takia. Meteli, tungos ja väsymys ei tehneet yhtään hyvää. Loppujen lopuksi minusta tuntui, että olisin itsekin ollut humalassa, vaikka olinkin vesi(ja karpalomehu-)linjalla. :S Sunnutai menikin sitten aika lailla nukkuessa ja loikoessa.

Seuraavaksi ehkä maailman tyylikkäin asukuva:

toppi - Indiska
sammarileggingsit - Anttila
tennarit - Andiamo
korut -saatu/itse tehty

Juu. Launtaina ei tullut käyteltyä kameraa, mutta löysin kaikki asun osat aiemmista kuvista. Ja leikkasin sekä liimasin sitten Paintilla. :D

No se siitä. Eilen käytiin vähän kirpparilla, sieltä löytyi ihan kiva neuletakki parilla eurolla. Jokin ohut neule olisi ollut syksyn ostoslistalla, joten ihan hauskaa, että sellaisen löysi huokealla hinnalla. Neuleen lisäksi kirppistelin jotakin pikku lahjoja.

Tänään taitaa olla luvassa taas treffiä. Bongasin Facebookista, että Annikki on tulossa Helsinkiin, ja sovittiinkin jo, että nähdään iltapäivällä. Jee, kiva nähdä, sillä viime kerrasta on jo aikaa!

Ei kommentteja: