lauantai 20. elokuuta 2011

Perjantain puuhia

Eilinen oli kiva päivä. Se alkoi leppoisasti suihkussa käymisellä ja sen jälkeen pelailin Facebookin Simssiä. Löysin sen tässä joku päivä ja innostuin, koska olenkin toivonut Facebookissa olevan joku Simssin tapainen peli. Eilen kuitenkin kyllästyin siihen, koska siinä - kuten kai kaikissa lärvikirjan peleissä - pitäisi kutsua kavereita pelaamaan, jotta pelissä pääsisi etenemään. Minun kaverini ovat tylsimyksiä (tai ehkä heillä on elämä?) eivätkä koskaan tule pelailemaan ihhiksiä pelejä kanssani. :c

No, kuitenkin. Ennen kuin Naapureina Madridissa alkoi, pistin itselleni aamupalasta. Pupelsin sitten leipää, nektariinia (mums) ja jugurttia telkkaria töllätessäni. Tämän kesän aamupäiviin on ehdottomasti kuulunut tuo espanjalainen kaahottaminen, olen jäänyt jokseenkin koukkuun kyseiseen sarjaan.

Kun ♥ tuli töistä kotiin, toteutin sisäistä kampaajameikkaajan kutsumustani. Yritin tehdä pikkuisia lettejä ♥:n hiuksiin (ne näyttivät aika höhliltä, otin ne myöhemmin auki), ja katsellessani hänen ylösalaisin olevia kasvojaan, sain inspiraation. Nappasin meikkipussista vähän kajalia, suttailin vähän ja sen jälkeen leikittiin hiukkasen kameralla.

(Tästä olisi olemassa myös video, mutta jääköön se nyt kameraan...)

Päivällä syötiin ja oltiin ja hengailtiin vaan, iltapäivällä lähdettiin hakemaan autoa korjaamolta. Torstaina tehtiin niin, että minä ajoin ♥:n auton korjaamolle, ja tultiin toisella autolla yhdessä takaisin. Nyt oli luvassa sama operaatio päinvastaisessa järjestyksessä. Matka hidastui ruuhkaan joidenkin teinien kolarin vuoksi, mutta ehdimme korjaamolle juuri ja juuri ennen sulkemista. Saatiin auto haltuumme ja palasimme kämpille syrjäisempää reittiä. Oli mukava ajella peräkanaa. (:

Illalla minulla oli treffiä Eevan kanssa. Hän tuli viikonlopuksi Helsinkiin (katsomaan Dalai Lamaa tänään), ja eilen oli aikaa käydä vähän kupposella yhdessä. Olen nähnyt Eevan viimeksi 2009-vuoden syksyllä, joten olisi ehkä tarvittu enemmänkin minuutteja, jotta kaikki kuulumiset olisi ehditty vaihtaa. Sen sijaan oli tyydyttävä päälimmäisten juttujen kertomiseen.

Vaikka ei ollutkaan mielin määrin aikaa turista, treffit olivat silti kivat. Ensin istuttiin terassilla (bongattiin Jone Nikula!), jossa hörpin lämmittävää Irish coffeeta. Ekojen juomien jälkeen siirryttiin sisätiloihin, ja maistoin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Brändylonkeroa, joka maistui ihan POMMACILTA! Aikas hyvää siis. Juoman seuraksi natustin kuivattua poroa, jota en ollut ennen maistanut. Tykkäsin siitäkin.

Ennen kapungille lähtöä ♥ otti vähän asukuvia.

toppi - Vapaavalinta
hame - kirppikseltä
korvikset - 2nd hand :p
rannejutskulit - ite väsätty


Ostin hameen joskus keväällä, kun kävin Nuusiksen kanssa Waltteri-kirppiksellä. Pulitin made in India -hamosesta kolme euroa, eli ei pahis. Tykkään siitä, että helmaa riittää, ja tietty reunan helmistä ja paljeteista. En ole varma, sopiiko näin leveä hame näin leveälle ihmiselle, mutta olen pitänyt hametta kuitenkin. Kokolapussa on taas varmaan joku pikku intialaisten koko, sillä lapun mukaan hame on M-kokoa, mutta itse joudun jopa kursimaan vyötäröä hakaneulalla, jottei hamonen tipahda yltäni.


sandaalit - Intian bazaari
huppari - Stadium

Illalla toki tarvittiin vähän muutakin lämmikettä kun irlantilaista kahvia, joten mukana oli myös huppari. Kengät (jotka uudistin viime viikonlopun häissä) passasivat vaatteisiin oikein mukavasti, koska sekä sandaalit että hame on tehty Intiassa. Vaikka helmikoristeiset vaatteet (ja jo se, että pukeuduin hameeseen) tuntuivatkin aluksi aika juhlavilta, tunne ei loppujen lopuksi ollut yhtään pahitteeksi. Eilinen oli oikein mukava juhlapäivä, sen kruunasi etenkin treffit Eevan kanssa! (:

Ei kommentteja: