keskiviikko 17. elokuuta 2011

Happy boys and happy girls

Päivää! Tässä kämpillä tylsytellessäni muistui yhtäkkiä mieleen, että kaapissa lymyää askarteluja, jotka tein joskus aiemmin kesällä, ja joita en ole esitellyt täällä. En kyllä tykkää kuvata juttuja tässä kämpässä, koska täällä on jotenkin huono valo, mutta nappasimpa nyt kuitenkin parit kuvat ja tulin kirjoittelemaan postausta.

Joskus keväällä ostin kirppikseltä tyynyliinoja, ja mukana oli myös valkoisia yksilöitä. Ostin ne tietenkin sillä ajatuksella, että koristelisin niitä myöhemmin jotenkin. Parina kesäpäivänä minulla ja siskolla olikin sitten tyynyliina- ja t-paitatalkoita, kun piirrustelimme tyhjiin kankaisiin jotakin, joka saisi ne näyttämään kivemmilta. Minulta meni jonkin aikaa inspiraation etsimiseen, mutta sitten keksin mielestäni kivan idean.

Piirtelin kangastusseilla tyttötyynyliinan tytölle ja poikatyynyliinan pojalle! Molempiin siis keskelle ihminen, ja sen ympärille jotakin kivoja tavaroita. Pojan tavaroita tuli vähemmän, sillä musta kangastussi alkoi kuolla kesken kaiken, joten en olisi saanut piirrettyä niin paljoa. En kyllä tiedä, olisinko keksinyt niin montaa juttua. Tai osannut piirtää. Esimerkiksi vesipyssyn kanssa oli vähän ongelmia. Piti kysyä veljeltä apua.

Ihan hyvä siitä vesipyssystä loppujen lopuksi tuli. (:

Rannekello on ehkä lempparini pojan jutuista, se onnistui mielestäni hyvin.

...vaikka autokin on ihan kiva.

Tyttötyyny on täynnä tavaraa!

Bongaa veikeät nallekarkit!

Olen aika tyytyväinen tyynyliinoihin, sillä niistä tuli kivat ka pirteät. Ehkä vähän lapselliset, mutta näkeepähän sitten mukavia unia. Ylpeyttäkin taitaa tähän askartelujuttuun liittyä, sillä kaikki kuviot on piirretty suoraan kankaalle, ilman mitään lyijykynäapuviivoja. Joitakin tavaroita (ainakin sitä vesipyssyä) kokeilin vähän piirtää ensin paperille, mutta muuten kuvat on piirretty ilman mallia. Jee, osaan piirtää edes lapsellisia juttuja! (:

Nyt syvennyn Naapureina Madridissa -sarjaan, mutta sitä ennen vielä yksi biisi:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania tyynyliinoja, osaat piirtää hyvin!=)

Paola kirjoitti...

Hihi kiitos! (: