tiistai 3. toukokuuta 2011

Violetti brunssi

Eilen minulla oli treffit Nuusiksen kanssa. Oltiin sovittu näkevämme puolilta päivin, kehitin itselleni jonkin ihme aamukiireen. Heräsin kyllä ihan ajoissa, kai joskus yhdeksältä. Tarkoituksena oli jopa pyykätä tai käydä lenkillä, mutta en oikein jaksanutkaan. Sen sijaan katselin kuvia ja aloin kirjoittaa viime postausta. Kun havahduin siihen, että pitäisi käydä suihkussa, kylppäri oli varattu. Kirjoittelin sitten vaan blogia. Sitten pitikin käydä pikapesulla ja vetää vaatteet kiireellä päälle. Ennen metrolle lähtöä meinasin tehdä itselleni voileivän mukaan, koska en ollut älynnyt syödäkään koko aamuna. Huomasin kuitenkin, että naamani oli inhan punainen, joten käytin viimeiset sekunnit mieluummin puuteroimiseen kuin leivän tekoon. Nappasin jääkaapista jugurtin ja laatikosta lusikan ja lähdin kiitämään metrolle.

Metrolle kävellessäni juolahti päähäni, että mieleni tekee sushia. Päätin käydä ostamassa aseman take away -puljusta muutaman palasen raakaa kalaa, kunhan pääsen perille. Ennen metron lähtöä minulla oli sittenkin aikaa käydä vielä kaupassa, ostin sushia varten limeisää kuplavettä. Samalla olisin toki voinut ostaa jonkin kolmioleivän tai jotakin, jotta olisin selvinnyt aamupalastani halvemmalla. Mutta mieliteko oli jo päällänsä. Sitä paitsi olin toissa yönä nähnyt unta, että olin joissain juhlissa ja söin seisovasta pöydästä pelkkiä kalaherkkuja. Eli sushia siis.

Joskus kahdentoista jälkeen tilanne oli seuraava: Minulla oli pussissa kymmenen palaa riisiä ja kalaa, ja Nuusis saapui paikalle. Käväisimme teologisen tiedekunnan kirjastolla, ja sitten menimme viettämään brunssia jonnekin. Nuusis oli ottanut mukaansa teetä, minulla oli vappupiknikiltä jääneitä keksejä. Juteltiin kaikkea kivaa, ja huomasin että läsnä oli aika paljon violetteja asioita.

Onneksi violetti kuulemma passaa minulle. (:

Huivi - Tokmanni
Takki - kirppis
Sushi - rautatieasema

jälkkärijugurtti ei ollut violetti, mutta se mätsäsi nimensä puolesta

violetti riikinkukkotermos ja Nuusiksen ihana muki

ei-violetti-mutta-ihana-Nuusis

kynsissä (hyi mikä revitty sormi) ja kekseissä oli lilaa

Prinsessa ja sammakko -huulirasva oli myös violetti!

Brunssin jälkeen käppäilimme vähän aikaa kaupungilla. Kävimme ihanan ihanassa pikkuisessa lelukaupassa, jossa myytiin puisia ja peltisiä - vähän vanhanaikaisia - leluja. Luontokaupassa shoppailin ystäville postitettavia lahjoja, ja Ruohonjuuressa ihmettelin kaikkia ekojuttuja ja tunsin itseni vähän väärässä paikassa olevalta kaikkien hippien keskellä. :D Anttilassa sorruin DVD-ostoksiin, hankin itselleni kaksi kivaa leffaa. Oli vallan mukava brunssitreffipäivä. Kiitti!

Ei kommentteja: