maanantai 9. toukokuuta 2011

Mekkomietteitä

Vaatekaupoissa kierrellessäni olen pannut merkille kaikkien ihanien etnis-tunnelmaisten vaatteiden lisäksi maksimekot. Ne näyttävät mainoskuvissa ja mallinukkejen päällä tosi kivoilta, ja olen jonkin aikaa miettinyt, passaisiko minulle lähes varpaisiin asti ulottuva mekko. En ole vielä ollut sovitustuulella, mutta ajattelin, että jossain vaiheessa on aivan pakko kokeilla jotakin yksilöä. Joku ilta selailin mekkoja netissä.

Esimerkiksi näitä voisin sovittaa:
(Ginasta)


(Henkkamaukalta)

(KappAhlilta)(Lindexiltä)

Ja oikeastaan tilasinkin tuon Elloksen paisley-kuivoisen mekon sovitettavaksi, kun sähköpostiin oli tullut tarjous, että tilauksen kalleimmasta tuotteesta saisi puolet pois, jos tilaa kolme päivän sisällä. Ja jos tilaa kolme tuotetta, tilauksen saa ilman toimituskuluja! Että jännyydellä vain odottelen, että millainen kaapu postista saapuukaan... (:

ps. koko päivän on ollut inha olo. Eilen alkoi kurkkukarheus, nyt pistelee enemmän ja nenää kutittaa ja rä'ättää. Päivän ateriointi on koostunut lähinnä Mynthoneista ja kivan tulisista sipseistä.

Piristystä olen sentään saanut pikku karvapallon muodossa. Severi on ollut ihmeellisen hellyydenkipeä tänään, kiehnännyt sylissä niin innokkaasti, että sitä on pitänyt pidellä takamuksen alta kiinni, kun on meinannut tipahtaa. ö_O Kaikessa tosin on puolensa; mustat housut eivät olleet kovin hienon näköiset kissan karvahyökkäyksen jälkeen. :D

4 kommenttia:

Anna-bel kirjoitti...

Musta parhaat vaihtoehdot on:

Elloksen eka,
henkkamaukan eka
plus kaikki Lindexin.

Lindexin mallit on ehkä kokonaisuudessaan kivoimpia.

Paola kirjoitti...

(: mun mielestä kaikki on eri tavoilla kivoja, lemppareiks ehkä elloksen keskimmäiset, ginan pitsiunelma ja lindexin vika.

nyt vaan tarttee oottaa että se elloksen tilaus tulee, ja pääsee näkemään että sopiiko mulle tommonen yhtään.

Ansku kirjoitti...

Ota PALJON d ja c-vitamiinia, kurlaile kurkkua ja pidä yöllä villasukat jalassa :)

Paola kirjoitti...

hihii kiitti vinkeistä! (:

normaalisti kyllä pidänkin villasukkia öisin kesät talvet, mutta viime yönä kummallisesti nukuin pelkässä topissa! pyjamahousutki piti heittää mäkeen. kai se kesä on tulossa nyte.