lauantai 23. lokakuuta 2010

Laiska ja lamaannuttava lauantai

Moi. Tänään torkuttelin pitkään. Ei minulla ollut herätyskelloa soimassa, mutta torkuttelin ilman sitä. Jatkoin vain uniani, vaikka heräsinkin monesti. Yhdentoista maissa kömmin peiton alta pois, ja kämppis sanoi ulkona olevan lunta. Ja totta tosiaan, ikkunasta näkyi melkoisen sakea lumipyry ja valkoinen kuorrutus kaiken yllä. Voi että, on se ensilumi aina niin jännää. (:

En ole saanut aikaiseksi oikein mitään tänään. Tiskasin, siinä se. Muuten olen vain möllöttänyt ja ikävöinyt. On määrittelemätön ikävä, joka kohdistuu ♥:n lisäksi ainakin siskoon, kissoihin ja muutenkin kotiin, ulkomaille, kämppiksen kanssa pidettäviin kuvaussesioihin, piirtämiseen... Moniin juttuihin. Ikävä siis lamaannutti minua sen verran, etten osannut tehdä oikein muuta.

Mutta äsken luminen parveke kutsui minut filmailemaan möllötysasuani.

Eteisestä kaivoin jalkaani viime syksynä ostamani talvikengät. (Citymarketista peräisin, mistäs muualta). Vähän kyllä mietityttää, että pitäisikö hankkia jotkut toisenlaisetkin popottimet, sillä nämä jalkineet eivät tykkää kovin paljoa märästä kelistä. Nollassa tuo keli taitaa nytkin olla. No, jos tulee vastaan jotkin kivat. (:

paitulitunikainen - Cubus
pöksyt - Stadium
huivi - kirppikseltä

Lasitkin ovat taas palanneet. Taannoin tosiaan kävin S:n kanssa viemässä rillini Mikkeliin, ja sieltä ne matkustivat Englantiin. Torstaina kävin ajotunnin (joka muuten meni todella tahmeasti, ei olisi pitänyt ajatella, että osaan ihan jees) jälkeen hakemassa silmälasipaketin postista, ja nyt kyllä näkee! Ero edellisten heijastavien linssien ja nykyisten heijastamattomien linssien välillä on huima, nyt ei häiritse sumeus tai valojen tuplakuvat. (:

Muutaman kuvan ehdin ottaa, ennen kuin kamerani tipahti liukkaalta kaiteelta lumiselle parvekkeen lattialle. Lommohan siihen tuli. Ja kastui, petku vieköön. Tässä kuva lumesta kameran linssissä: -.-

Täysin lössölauantai ei kuitenkaan onneksi ole luvassa. Kohta puoliin lähden käppäleksimään K-kaupalle, ostetaan tyttöjen kanssa ruokatarpeita. Sitten tullaan taas meille leipomaan ja illalla saunotaan. Saunan jälkeen sitten katsotaan leffaa tai pelataan. Vallan mukavaa.

Ei kommentteja: