sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Pelielämää

Eilen kitkuttelin sängyssä melkein puolille päivin, ja päivä kulki kovin verkkaista tahtia. Joskus yhden jälkeen mussutin aamupalaksi kasvispastaa ja ryhdyin miettimään, mitä laittaisin päälle. Kolmelta olisi treffit tyttöjen kanssa, sillon pitäisi olla jo K-kaupalla.

(taas näitä suttuisia kuvia)paitanen - Cellbes
pöksyt - Anttila
neule - 2nd hand store
helmet - kirppis
kenkulit - Musta lammas :o


Sammarileggareiden seuraan tiensä löysi tällä kertaa kirjailtu tunikapaitavaate. Se on muistaakseni toissa kesän ostos, pinkki kukkakirjailu miellytti silmää silloin. Ja siis miellyttää edelleen. Ainoa harmistus tunikassa on se, että se on pikkuisen liian iso. Näyttäisi kaiketi paremmalta, jos se olis kokoa pienempi. Unohdin kuvata (tai oikeastaan en ehtinyt, sillä ryhdyin toimeen vasta silloin, kun olin jo lähdössä) asuni ilman villatakkia, joten kuvista ei näy paitasen hihoja. Ne ovat kivan väljät - melkoisen hankalat tungettavat villatakin hihoihin - perhostunnelmaiset lärpäkkeet. ö_O

Paitaa ja housuja lukuunottamatta muut asuni osaset olivatkin kirppistavaraa. Villatakki on täällä jo vanha tuttu, sen ostin kesällä Oulusta. Helmet on hankittu alkujaan nätelmärekvisiitaksi, ne esiintyivät haltian helminä siskoni kaulassa pari kevättä sitten. Koska pinkit helmet eivät ole siskoni - saati sitten äitini, jonka kostyymiin ne alkuperäisesti ostin - tyyliset, aloitin mieluisen omistajuussuhteen ja siirsin ne omiin koruvalikoimiini.

Ruskeat saappaat ovat peräisin viime syksyn harkkapaikastani. Mustassa lampaassa toimii vaatevarasto, josta asiakkaat (työttömät, kodittomat, alkoholistit jne) saavat sieltä tarvitsemiaan vaatteita ilmaiseksi. Koska asiakkaina on enimmäkseen miehiä, mutta silti naisten vaatteita lahjoitetaan varastolle enemmän, työntekijätkin saavat välillä ilmaisshoppailla siellä. Myös harjoittelussa olevat opiskelijat ovat tervetulleita katsomaan, josko sieltä löytyisi jotakin tarpeellista. Opiskelijoillakaan kun ei ole rahaa liiemmälti käytettävissään. Viime syksynä löysin itselleni kivannäköiset suomaiset saappaat. En ole kuitenkaan käyttänyt niitä kovin paljoa, koska ne lienevät inasen liian pienet. Jonkin verran kulumisjälkiäkin on, mutta ne eivät menoa haittaa.

Kun sain itseni siirrettyä paikasta Kaunokki paikkaan K-market, tapasin pari tyttöä ja yhdessä menimme ostamaan pitsatarpeita. Taivalsimme takaisin Kaunokille ja leivoimme kaksi aikas hyvää pitsaa. Kun herkut tulivat uunista, päälukumme oli kasvanut kolmesta viiteen. Saunoimme tyttöporukassa ja sen jälkeen mussutimme kaiken maailman mässytyksiä. Kun joukkoomme oli liittynyt vielä saunonut poika, rupesimme pelaamaan Rappakaljaa. Voi sitä naurun ja riemun määrää! Ilta sujui rattoisasti huijaroidessa ja päätellessä sanojen oikeita merkityksiä. Illan lopuksi olimme taas himpun verran viisaampia; tiedämme nyt ainakin, mikä on ponksuuni. Jonkinmoinen aavistus voi olla myös sanoista zilla tai bema.

Loppuun vielä muita kuulumisia: Tiistaina ajotunnin (joka meni hyvin ja todella nopeasti) kävimme siis S:n kanssa Mikkelissä. Jätin silmälasini sinne, saan ne joskus hamassa tulevaisuudessa. Specsaversilla ei oltu unohdettu lupausta, vaan lähdin liikkeestä ainoastaan 50 € köyhempänä. Asioinnin jälkeinen shoppailukaan ei kukkaroa kovasti keventänyt, sillä löysin kivan tunikan/mekon alle neljällä eurolla KappAhlista. Se varmaan näkyy täällä joskus. (: Tililtä sen sijaan lähti yksi päivä sievoinen summa, kun maksoin autokoululaskun.

Parin tunnin päästä lähden jatkamaan peliviikonloppua, kun menen S:n ja tämän poikaystävän luo kylään. Tai oikestaan vain poikaystävän luo, mutta jotenkin on luontevampaa sanoa, että S:n. Juu, no miten vain, moikka!

Ei kommentteja: