perjantai 16. huhtikuuta 2010

Nyt jotakin tilanteen päivitystä

Moi. Keskiviikkoiltana alkoi tuntua siltä, että kurkku on kipeä. Se on ehkä pahinta. No ei kyllä sittenkään, oksennustauti on pahinta. Kipeä kurkku on varmaan toiseksi pahinta siis. Kurkkukipu oli kehittynyt torstaiaamuksi kivaksi pikku pärskimiseksi, aivastelin koko ajan. Ja niistin.

Niistämisen takia nenänpielet ovat hehkeän punaiset, joten tähän hätään ei ole vielä olemassa kuvaa eilen tekemästäni löydöstä: Ostin aurinkolasit oikein optikolta hintaan VIISI EUROA! Tykkäsin tosi paljon tuosta löydöstä. Ensinnäkin sen takia, että tarvitsin aurinkolaseja, mutta ehkä vielä kivemman löydöstä teki se, että optikkoliikkeessä, jossa asioin, oli tosi hyvä palvelu. (ush mikä lausehirviö.) En ole ennen käyttänyt optikon palveluja, joten en tiedä, onko ihan yleistä, että kun ostaa aurinkolasit, ne suihkutellaan ja hangataan puhtaaksi, ja kiristetään sangatkin. Tuo oli kuitenkin kiva juttu. Haha ja sitten se maaginen kysymys, että "laitetaanko pieneen pussiin?" En tajua, miksi aina kaupoissa eritellään, että on kyse pienestä pussista. Ei kai kenellekään tulisi edes mieleen pakata pelkkiä aurinkolaseja tavallisen kokoiseen ostoskassiin. Tietenkin haluan lasini pieneen pussiin.

Pikaisella ostosreissullani (jonka oikea tarkoitus oli ostaa Mynthoneita ja purkkaa) tein myös toisen ihanan löydön: Olen jo jonkun tovin haaveillut, että ostaisin jotakin kivaa kynsilakkaa. En omista kovin paljon erilaisia lakkoja, ja täällä Jyväskylässä minulla on mukana vain kaksi erilaista. Toinen on melkein läpinäkyvä, häivähdyksen vaaleanpunainen, toinen jonkinlainen asiallinen rusehtava. Kevään kunniaksi teki mieli ostaa jotakin pirteää. Laukkuuni tiensä löysivät Lumenen Quick & Chic -kynsilakat, maksoin niistä yhteensä vain 4,80 €. Ne olivat 70 %:n alennuksessa Kicks-liikkeessä. En ole ennen ostanut mitään oikeasta kemikaliosta, joten oli ihan hauska shoppailla siellä. Valitsin itselleni Leikkimielellä-nimisen lilan (vähän sellainen syreenin värisen) kynsilakan sekä Jää hetkeksi -nimeä kantavan metallinhohtoisen punaisen lakan. En saanut aikaiseksi kuvata niitäkään.

Kun tulin kämpille, samassa bussissa tuli luokkakaverini, joka on myös Jyväskylässä harjoittelussa. Hän oli pari viikkoa sitten meillä yökylässä ja unohti korunsa, sovittiin että hän tulee hakemaan sen. Oli kiva nähdä ja turista, vaikka ei hän kauaa viipynytkään. (:

Eilen nousi kuume. Eli nyt ei ole tarvetta liikkahousuille, sillä en tosiaan kykene (eikä se toki olisi terveellistäkään) osallistumaan tenssitreeneihin. Rummutus kyllä houkuttaisi, ehkä jos otan ihan rauhallisesti... Mutta kääk nyt täytyy ruevta laittamaan konetta kiinni, kohta pitä rientää bussipysäkille. Määränpäänä on Matkakeskus ja sieltä sitten Tampereelle ja lopulta Kylmikselle. Huomenna on tuntuririparin toinen leirijakso, se kestää yhden yön. Hoo tämä lopetus on nyt vähän tälläinen, kun huomasinkin tuon ajan kulun... Moikka nyt, toivottavasti en kuukahda matkustuksillani!

2 kommenttia:

tAru kirjoitti...

pjarane pjian tjykkään sjun bljokista pjiste

Paola kirjoitti...

okei ja oot näköjään siirtyny johki ihan outoon murteeseen :oo

terv. varmistussana cradd