torstai 22. huhtikuuta 2010

huijari-ihastus^^*


Edellisessä postauksessa mainitsin fanittavani (tai no taisin käyttää kuolata-termiä) näyttelijää nimeltä Adrian Lester. Olen tutustunut tämän miekkosen näyttelijäntyöhön tv-sarjan Kelmien kerho kautta. Sarjassa Lester esittää huijarijoukon johtajaa Mickey Stonea, joka on jaksojen aikana vienyt huijattaviltaan suuria määriä rahaa. Ja minun sydämeni, silleen tavallaan. (:

Kun Kelmien kerhon ensimmäinen tuotantokausi alkoi pyöriä MTV3:lla, tykästyin sarjaan heti. Siinä on Ocean's elevenin ja Puhalluksen kaltaista huijarointia ja henkilöhahmot ovat hienosti omia persooniaan. Ensimmäisen tuotantokauden ilmestyttyä DVD:nä aloin heti haaveilla sen hankkimisesta, ja jonkin aikaa sitten tilasinkin kyseisen julkaisun itselleni.

Vaikka en ole omistanut Kelmien kerho -DVD:tä vielä kovin kauaa, olen katsonut levyt (ei yksi kausi ole kovin pitkä, muistaakseni vain kuusi jaksoa) kolme tai neljä kertaa läpi. Jokin tässä huijarisarjassa viehättää niin paljon, että jaksot kestävät monta katsomiskertaa. Tai sitten olen vähän vinksahtanut.

Tällä hetkellä Maikkarilla esitetään sarjan viidettä kautta. Katsoin tänään kauden ensimmäisen jakson, ja että se oli hyvä! Tallella oli sellainen veijarimainen tunnelma, josta Kelmareita katsoessa nautin. Jotkin hahmot olivat poistuneet sarjasta ja uusia tullut tilalle. Olen nähnyt sarjaa vain kaksi kautta, joten kolmas ja neljäs kausi on pimennossa. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä jokainen jakso on pääasiassa oma tarinansa. Tällä hetkellä silti odotan kuin kuuta nousevaa, että muutkin kaudet ilmestyisivät suomenkielisillä teksteillä varustettuina DVDinä. Ne on pakko saada!

Kelmien kerho on ainoa tuotos, jossa olen päässyt Adrian Lesterin suorituksia ihailemaan. Käsitykseni mukaan hän on tehnyt enemmän televisio-ohjelmia kuin elokuvia, mutta toki hänen meriittilistaltaan löytyy myös leffoja. The day after tomorrow on ainoa elokuva hänen filmografiastaan, jonka olen nähnyt, mutta muistaakseni hänen roolinsa kyseisessä leffassa ei ole kovin suuri.

Vuonna 2006 Lester on näytellyt leffassa nimeltä Scenes of a sexual nature. Sitä ei ilmeisesti ole tuotu Suomeen, en ainakaan ole löytänyt googlettamalla mitään viittauksia siihen suuntaan. Youtuben pätkien perusteella leffa vaikutti kyllä hyvältä. Sen tunnelmassa on mielestäni jotakin samaa kuin Love actually -elokuvassa, josta pidän kovasti. Toivottavasti siis joskus törmään mahdollisuuteen katsoa tämä elokuva. Sitä odotellessa on tyydyttävä ihailemaan Lesteriä Mickey Stonena.

Ja mikäs tässä on ihaillessa - oi se hymy! ♥ (ei tuossa kuvassa näkyvä myhäily, vaan se, miten suupielet nousevat ensin korvia kohti, ja sitten ilmestyvät ne kauniit hampaat. ah. ja kuinka katse porautuu niin syvälle. mmmh. kyseinen hymy välähti mm. viidennen kauden ensimmäisessä jaksossa. hihihi. )

kuva täältä

Ei kommentteja: