tiistai 12. kesäkuuta 2012

Sotkaa ja Ikeaa

Moro. Ajattelin sanoa muutaman sanasen viime lauantaista. Alkuperäisissä suunnitelmissa oli, että olisin lähtenyt keikkailemaan Helsinkiin, mutta jostakin syystä keikkareissua ei siten tehtykään. Mihin lie kaatuivat suunnitelmat, veikkaisin että yleiseen säätöön.

Onneksi lauantaille ilmaantui sitten vaihtoehtoista puuhaa. Kun Anja ja Aiden oli jo kotimatkalla, minä ja ♥ ajelimme Peltolammille Gbengan uudelle kämpälle. Gbenga on ostanut itselleen asunnon, ja oli nyt muuttanut siihen. Ihastelimme hetken aikaa hyvännäköistä asuntoa, sitten päätimme mennä Ikeaan syömään.


Minä otin ekaa kertaa murkinakseni niitä kuuluisia Ikean lihapullia. Taitaa jäädä kyllä viimeiseksikin kerraksi, minä en kyllä ymmärtänyt, mitä mahtavaa niissä muka on. Ihan tavallisia valmislihapullia, minusta. Onneksi sentään lasissa oli sitä hyvää puolukkamehua, ja jälkiruokalautasella suklaamantelikakkua. ^^*


Kun oli syöty, miehet kyselivät josko lähdettäisiin takaisin kämpille, vai kierretäänkö katsomassa kaupan puolella. Ajattelin, että voisi olla kiva hengailla vähän aikaa kaupassa, vähän vain katsella. Vaikka olisihan minun pitänyt tietää, että Ikeassa ei onnistu pelkkä katseleminen. Pakkohan sieltä on jotakin ostaa. Tällä kertaa mukaan tarttuivat nämä:


Ensimmäisenä kainaloon nappautui DOKUMENT-lomakelaatikko. Tai mikä lie teline. Joku tälläinen on itseasiassa ollut ostoslistalla jo aika kauan, eli oli pelkästään hyvä, että tämä sattui silmiin. Saadaan nyt paikka laskuille, kun tähän mennessä ne ovat lojuneet aika vaarallisesti kaiken muun paperin seassa. Jotakin tärkeää on melkein joutunut paperinkeräykseenkin. Nyt ei enää pitäisi, kunhan joku vaan kokoaisi tämän ensin. :D


Ja kun kerran oltiin jo siinä toimistotarvikkeiden huudeilla, mieleen muistui toinen päiden sisäisellä ostoslistalla ollut juttu. Kotiutettiin meille BRÄDÄ-läppärialunen. Tämä on aika loistava, ei tarvitse polttaa reisiään dataillessa. :DD


Eikä kolmas ostoskaan periaateessa ollut heräteostos. Olin joskus talvella puhunut ♥:lle, että haluaisin hankkia jotakin oven päälle ripustettavia naulakoita, koska on aika ärsuttävää ripustella esimerkiksi saunatakkia oven kulmalle. Tämä GRUNDTAL osui myös näkökenttäänn, niin pakkohan se sitten oli hankkia. Ja ne oli sitten siinä. Ei käynyt siis pahempaa sortumista. Tai no kävin minä vielä sen ruokakaupan puolellakin.
Menin katsomaan, muistinko oikein että sitä ravintolan automaatista saatavaa puolukkamehua myydään myös kaupan puolella. Myytinhän sitä, mutta tämä seljanmarjamehu oli tarjouksessa. Päätin sitten ostaa maistiaisiksi tätä, ja tämäkin oli hyvä valinta. Etenkin kylmänä nam!


Enkä voinut vastustaa tätä kakkuakaan, kun se kerran sattui olemaan tarjouksessa!^^*

Ikeasta mentiin vielä Gbengalle, kun
♥ oli luvannut auttaa huonekalujen kasaamisessa. Vaikka Gbenga onkin töissä Ikeassa, näytti suurin osa huonekaluista kuitenkin olevan peräisin Sotkasta. :D Kun äijät kokoilivat tv-tasoa ja muuta, minä keskityin pelaamaan pingviinipeliä kännykällä. Oli kyllä leppoisaa, kiva lauantai. (:

Ei kommentteja: