tiistai 21. helmikuuta 2012

Surkeita kuvia hyvistä löydöistä

Eilen oli vähän palaveroimista tulevista kuvioista. Iskä heitti minut aamulla paikkaan VK (Viialan kirkko) ja ♥ noukki minut sitten palaverin jälkeen kyytiin. ♥ oli tulossa Turusta/Forssasta ja sovittiin, että mennään Viialasta yhdessä kotiin. Ihan suoraa ei kuitenkaan päästy kotimatkalle, vaan ensin piti piipahtaa kirppiksellä.

Oli kiva kiertää katselemassa kirppispöytiä, ja jotakin sieltä sitten tarttui mukaankin.
♥ osti ensimmäiseksi (kengänpohjien mukaan) Josefssonssilta ostetut korkkarit, jotka näyttivät aivan iskemättömiltä. Kengät ovat tosi söpöt - tykkään korosta ja kärjen koristuksista - ja olikin tosi harmillista, että oma kavio ei mahdu niihin millään. Joku, jonka kengän koko on 37, saa siis kivan tuliaisen, kun pääsemme ensi viikolla perille Nigeriaan. Kalliit nämä kengät eivät olleet, sillä hintalapussa olleesta 2,50 € -merkinnästä lähti kassalla vielä puolet pois.

Toinenkin löytö päätyi suureen tuliaiskasaan. Niin ikään uutukainen Bratz-lautapeli oli niin söppänä, että teki mieli ostaa se itselleni. Tuskin kuitenkaan jaksan hirveästi pelailla käärmeet ja tikapuut -tyyppistä peliä, joten parempi olla hamstraamatta itselle turhaa tavaraa. Tuliaiseksi peli kuitenkin lähti, sillä hintaa oli alennuksen jälkeen vain kaksi euroa.

Jotain löytyi sentään meille itsellemmekin. Yhdessä pöydässä oli hauskan näköinen lamppu, joka sopisi meidän keittiömme väreihin. Ja tittidii, hintalapussa komeili viisi euroa ja sen lisäksi pöydän tuotteet olivat viidenkymmenen prosentin alennuksessa! In your face, Ikea! Tai että nyt saatiin keittiönlamppu helpommalla ja halvemmalla kuin Ikeasta. Ikean lamput kun pitää ostaa mahdollisimman monessa eri osassa, joten hinta kipuaa huomaamatta taivaisiin. Mutta nyt jee saatiin halpa ampiaispesälamppu.

Tampereelle tultuamme käväistiin kiinalaisessa ostamassa vähän murkinaa. Leimakortti oli yhtä leimaa vaille täysi, joten tällä kertaa saimme ostettua kaksi annosta ihan vain yhden hinnalla. Käy, kiitos. (: Tähän postauksen loppuun vielä kuva murkinasta, joka on Löytöliiteristä ostetulla lautasella. Hihii näyttää ihan Kämppiksen lautaselta, hää saa syödä sitten siltä, kun tulee joskus kylään. (:

Ei mulla muuta taas tällä kertaa, moi!

Ei kommentteja: