sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Afro-teeppari

Olen ollut nyt torstaista asti kotonakotona käymässä. Perjantain ja lauantain ajanvietteenä oli t-paitakuvien kanssa säätämistä. Tilattiin loppuvuodesta InkClubista musteita meidän tulostimeen, ja samalla ostettiin kokeeksi niitä sellaisia papereita, joille tulostetut kuvat voi silittää kankaalle. Perjantai-iltana iski inspiraatio, että voisin testailla, miten ne toimii.

Varsinainen inspiraatio koski ♥:lle tulevaa t-paitaa, jonka kuva aiheutti aikamoisia tappeluita. Lähinnä siis tietokoneen, tulostimen ja minun välillä, ei siis mitään parisuhdekriisiä. Loppujen lopuksi sain tulostettua kai ihan hyvät kuvat, mutta ne ovat vielä ihan paperimuodossa odottamassa, että pääsen Tampereelle ♥:n paitojen luo.

Samalla halusin tietty tulostaa omaankin paitaan jotakin. Olin ystävänpäivänä löytänyt kivan kuvan jonkin t-paitafirman sivuilta, ja guuglasin sen sitten uudestaan ja törkeästi copy-pastesin sen tulostamista varten.

Tulostamisen jälkeen oli vuorossa silitys. Silitysraudan kuumimmalla asetuksella pari minuuttia. Ihan hienosti kuva siirtyi paperista paitaan, mutta harmittava pikku kupla jäi tuonne toiseen reunaan. Ja pakkohan se sitten oli repiä puhki. -.- Seuraavalla kerralla täytyy muistaa leikellä kuva irti vähän lähempää, ettei paitaan jää noin paljoa tuota tyhjää kiiltävää...

Koska kuvassa olevan tytön korvakoru on vähän kökön näköinen, enkä tajunnut tehdä sille mitään ennen tulostamista, päätin ommella muutamat koristukset korkiksen kohdalle. Tuli ihan kiva minusta. (:

Hmm ja sitten takana alakulmassa on vielä vähän jotain...

Ei mulla muuta, moikka!

4 kommenttia:

HmusicK kirjoitti...

onkohan paita tarkoituksella violetti? xD

Paola kirjoitti...

hmm... ei ainakaan siihen tarkotukseen, mitä luulet! :P eli ei. mulla oli vaan lila ja pinkki, ja s epinkki oli ehkä liian tumma, enkä uskaltanu silittää siihen, ku noi paperit on "valkoselle tai vaalealle" kankaalle...

vaan ei sitä tiiä, pukeutumissuunnitelmat tuppaa välillä muuttumaan h-hetkellä... (:

Marski kirjoitti...

Ja tolle paperille olis mahtunu vielä ja vaikka kuinka paljon muita pienempiä kuvia! Ääääääh no seuraavalla kerralla muistetaan se taloudellinen ajattelu ;P Ja todellaki, se ylimääräinen leikataan pois, niin kuin tein niiden kiiltokuvien kanssa. Mutta hei kiva paita on!

Paola kirjoitti...

no ihan kun olisin tulostanu vaan noi yhellä paperilla. ja siinä vaiheessa kun vihdoin sain ne viheliäiset kuvat säädettyä skannerin ja printscreenin ja paintin ja open officen ja kieputuskahvan kans jotenkin hyvin, niin ei tullu mieleen koittaa asetella jotain silppuja sinne. ja sitä paitsi siinä ohjeessa sanottiin että pitää leikata puolen sentin päästä kuvasta. okei toi on vähän enempi, mut...

ää. kiitti neuvoista. :DD