tiistai 7. helmikuuta 2012

Mestarikokki

Askartelin ♥:lle joululahjaksi MasterChef-essun. Idea lähti siitä, kun äiti toi työpaikaltaan jotakin käytöstä poistettuja oransseja essuja. ♥ on monesti (monesti monesti!!!) kehunut olevansa Suomen Top Chef, Iron Chef, Wood Chef ja ties mitä muita. Kehuskelulistalla on Myös Suomen MasterChef-titteli, joten ajattelin ottaa yhteisestä vitsistämme aiheen joululahjaa varten.


Äidin tuomat essut olivat vähän oudon mallisia, yläosa nääs oli vain sellainen suorakulmio. Kaivelin sitten tilkkukasseja ja löysin aika samanväristä oranssia kangasta, josta lisäsin kolmiot yläosan sivuille. Sitten ryhdyin sellaiseen hommaan, jota olin tehnyt viimeksi seiskaluokalla. Vuorossa oli siis kirjomista. Meillä ei ole kotona kirjontakehystä, enkä sellaista tosiaankaan raaskinut ostaa, joten kehyksenä toimi maalarinteippirulla. Pingotin kankaan rullan ympärille kuminauhalle, ja ihan hyvin toimi. (:

Olen aikas ylpeä tuotoksestani, MasterChef-logo näyttää tosi hienolta. Ehkä vähän epätasainen, mutta eipä sitä kukaan niin tarkasti kai syynää. Ihan parasta oli katsoa, kun
♥ avasi paketin, ja oli heti mukana juonessa. GTA-peli taisi silti olla mieluisempi lahja. :P

Oikea MasterChef alkoi siis tunti sitten, ja ihan parin minuutin päästä alkaa kaksituntisen aloitusjakson toinen puolisko. Joten bloggailu sikseen ja huomio Neloselle! Jatkossa täytyy sitten koittaa olla telkkarin ääressä tiistaisin ja torstaisin.

Ei kommentteja: