perjantai 21. lokakuuta 2011

Pikku merkintä

Moi. Tekee mieli kirjoitella blogiin, mutta viime päivinä ei ole oikein tapahtunut mitään, mistä saisi jonkun hyvän postauksen. Tuskin kukaan on kiinnostunut sairaskertomuksistani. Minä en ainakaan. Päätin sitten kaapia kokoon joitakin ranskalaisia viivoja siitä, mitä on tullut tehtyä.

-Olen vähän kutonut. Viime vuonna räpelletyt tyhmän näköiset villasukkatekeleet saivat purkutuomion, ja puikoilta syntyi tavalliset raitasukat. Tyhmän näköiset olivat siis epätavalliset, sillä ne neulottiin varpaasta aloittaen. Silmukoiden lisäily ei silloin oikein onnistunut, ja sukat saivat hieman outoa muodokkuutta kantapään yläpuolelle. Uusista sukista ei ole nyt kuvaa saatavilla, koska ♥ omi ne itselleen. Tyttöväreistä huolimatta. :P

-♥ oli viime viikonloppuna Kolarissa. Maanantaina hän tuli meille, mukanaan tämä pikku söpöliini! Sain tuliaisiksi tosi kivulin pikku pöllöpehmon, joka huhuilee, kun sen massusta painaa. Tykkään!

-Olen katsellut elokuvia. Syyslomalla olevan veljen kanssa ollaan töllätty ainakin Rokkikukko, Crybaby ja Tulkki. ♥:n kanssa Nousukausi.

-Olen pelannut Simssiä. Ääää Sims 2:een jää ihan koukkuun, ja sen parissa kuluisi tovi jos toinenkin.

-Olen miettinyt ensi viikon viikonlopun kohtaloa. Silloin olisi Pieksämäellä luokkalaisten jälleennäkemistä mökkeilyn merkeissä, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että se pitää jättää väliin. Viime aikoina on palanut rahaa lääkärikäynteihin ja lääkkeisiin, joten junaliput, mökin vuokra tai nyyttikesteily ei ehkä ihan sovi budjettiin. Sitä paitsi ei sinne kannata puolikuntoisena lähteä, jos joskus haluaa parantuakin. Harmittavaa, mutta joskus täytyy olla harmittavia juttuja.

-Nyt kutsuu peti ja peitonalunen. Päässä tuntuu suhisevan ja pyörivän sen verran, että lepo olisi poikaa. :D Eipä tästä kummoinenkaan postaus tullut, mutta sentään jotain, jolla helpottaa bloginkirjoitusmielitekoa.

Moikka nyt!

Ei kommentteja: