perjantai 14. lokakuuta 2011

Lavastettu asu

Hyvää Roosa nauha -päivää! Tänään pukeudutaan pinkkiin, mutta omissa tämänhetkisissä päivävaatteissani ei kuitenkaan ole vaaleanpunaisen häivähdystäkään. Yöpöksyissä oli sentään pinkkejä I ♥ ME -painatuksia, ja kohta pitää varmaan vetää jalkaan villasukat. Edustakoon ne sitten tämän vuoden virallista pinkkeilyä.

Olin kyllä suunnitellut, että pukisin tänään jonkin kivan pinkkiä sisältävän asun, mutta koska hengailen edelleen vaan kotona poskiontelontulehdus seuranani, pukeutumiseen panostaminen ei ole ihan ykkösjuttu. Soin kuitenkin hetkisen aikaa asujutuille niin, että keksin lavastaa toissapäivän asun kuviin asti.

Tiistain ohjelmaan kuului työhaastattelua Ylöjärvellä ja sen jälkeen erinäisiä asioiden toimittamisia Helsingissä. Minulla oli mielestäni kivat vaatteet.

takki - Jyskän varastomyymälästä :D
pöksyt - Anttilasta
kengät - Andiamosta
laukku - Fidasta
huivi - jostain kirppikseltä

Taitaa olla tuon takin ensiesiintyminen täällä, vaikka ostin sen jo viime vuonna keväällä. Se on se takki, jonka metsästys tuotti minulle kamalasti päänvaivaa. Nyt siitä on vyökin hukassa, se katosi viime syksynä johonkin Mikkelin kaduille. Takkiin voisi kai yhdistää ihan minkä vaan kivan vyön, mutta toisaalta se on ihan hyvä ilmankin.

Laukkukin on jo aika vanha ostos, mutta sekään ei ole tainnut näkyä täällä, ainakaan kunnolla. Ostin sen joskus viime syksynä Pieksiksen Fidasta, kun pyörin kaupungilla odottamassa autokoulun alkamista. Laukku oli ihan mahti löytö, nimittäin sillä oli hintaa vain viisi euroa, vaikka se oli ihan uuden näköinen! Nyttemmin siinä on vähän kulumisen jälkiä. Ne ovat lähinnä lähtöisin pikku katin kynsistä. -.-

(Hyviä valopääkuvia :D)
paita, liivi, kello ja korvikset - kirppiksiltä

Kiva ruskea paitapusero on itseasiassa myös Pieksämäeltä ostettu. Sen shoppailin viime keväänä, kun kävin koululla tekemässä jotakin ennen More to loven bileitä. Paita oli kauan unohduksissa, mutta löysin sen uudestaan loppukesästä, ja olen käyttänyt sitä aika ahkeraan. Tämä on muuten se paita, joka minulla oli päälläni silloin Tallinnassa. Asu on muutenkin aika Linkkisama, silloin liivin tilalla oli kaulakoru ja jaloissa oli eri kengät.

Liivin ostin Lempäälän kirppikseltä pari viikkoa (?) sitten, kun olin shoppailemassa veljen ja ♥:n kanssa. Ennustettiin muuten veljen kanssa äidin kommentti aika hyvin: "Olisit sää ny osannu itekkin tommosen tehdä!" Mutta. Ostamalla virkatun liivin sai nopeammin ja halvemmalla. Kolmella eurolla tuskin olisi saanut lankoja omatekemään yritelmään.

Sitten pari yksityiskohtaa.

Kivan asun kanssa oli kiva kampaus. Ja tiistaina hiukset olivat vielä kivemmin kuin tässä lavastetussa tapauksessa, sillä a) letit olivat päässeet sopivasti pörröttymään, koska ne olivat edellisillan suihkuletit ja b) olin vaihtanut ponnarien tilalle mustaa villalankaa.

Sekä paidan että liivin napit ovat jotakin oikein kivulia. Paidassa nappien virkaa toimittavat pienet kulkuset ja liivin napit on päällystetty virkkauksella. Aika herkullista minusta. (:

Ja huivi! Se näyttää ihan tavalliselta sikinsokin kirjavalta huivilta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa, että kuviointi koostuu osaksi joistain ihme buddha-samurai-keisareista. Ja kuinka ihhistä, että huivin värityksessä on kultaa!! (:

Mutta kuinkas tiistai sujui muuten? Haastattelu meni hyvin, vaikka olinkin minuutin myöhässä kunnantalolta, jossa haastis pidettiin. Muita kömmähdyksiä ei sattunut, ja osasin vastata mielestäni ihan hyvin. Olin silti ihan mielissäni, kun kuulin että haastateltuja oli yhteensä jopa kymmenkunta. Nimittäin en ollut ihan vakuuttunut siitä, että haluaisin sen työpaikan. Se kuulosti kyllä muuten kivalta, mutta työmatka olisi ollut aika pitkä. Tampereelta 60 km, Ylöjärveltäkin 40 km. Joten oli ihan kivaa, että eilen tuli sähköpostilla ilmoitus, että joku toinen oli valittu tehtävään.

Ylöjärveltä ajeltiin sitten Helsinkiin, ♥:n oli määrä palautella tavaroita Vuosaareen ja Kontulaan. Kun ne oli hoidettu, mentiin syömään kiinalaista. Otettiin molemmat neljä pientä ateriaa, mikä on ihan kiva vaihtoehto silloin, kun ei osaa päättää. Aterioinnin jälkeen hurautettiin Vantaalle moikkaamaan Lanrea ja Davidia, ja noukittiin jotakin jollekin kuuluvaa ja Tampereelle toimitettavaa mukaamme. Sen jälkeen tie vei lentokentälle, sillä haettiin Nigeriasta Suomeen saapuva Bayo mukaamme. Vielä ennen kotiin palaamista käväistiin Hyvinkäällä katsomassa Tarun ja Femin vauvaa. Oli siis jotenkin pitkä päivä, mutta onneksi vallan kiva! (:

Ps. laukussa odottaa muutama Geisha-patukka, niitä ostamalla käsittääkseni sai lahjoitettua jokusen sentin Roosan nauhan hyväksi.

Ei kommentteja: