tiistai 9. huhtikuuta 2013

Sopivasti kopisevat kengät

Ei ole hirveästi tehnyt mieli pukeutua/laittautua eikä tehdä asupostauksia, kun jostain kumman syystä olen paisunut niin kamalasti, ettei mitkään vaatteet näytä tai tunnu hyvältä. Tänään oli kuitenkin niin kivat kuteet, että oli pakko käyttää muutama minuutti peilikuvailuihin seuriksen naulakoilla. Heti kun tulin töistä kotiin, halusin tulla postaamaan tämän päivän vaatteet. Tavalliset, mutta kivat.


paita - Josefssons
hame - ite tehty
sukkikset - Seppälä
kengät - siskon tekemät


Päälläni oli iänkaikkisen vanha ja kulahtanut nappipaita, vanhoista farkuista tehtailemani hame ja Seppälän thermosukkikset. Kaikki jonkin sortin turvavaatteita; nappilista on jotakin, jota rakastan paidoissa suunnattomasti, joten vaarinpaidat ja muut nappipaidat saavat oloni mukavaksi. Alaosana oli sopivasti rönttöinen farkkuhame, joka on ollut tässä kevättalvella suosikkivaatteeni. Se on täydellisen rento, mutta siinä on silti jotakin nätintävää. :D Ala-alaosana taas toimi thermosukkikset, jotka ovat todella pehmeät, eivätkä kiristä tai purista mistään, ovat vaan. (No okei, vähän tuppaavat rullaantumaan, kun lahkeita riittäisi pitkäsäärisemmällekin tyypille.)

Tänään oli poikkeuksellinen päivä, sillä lähdin kotoa ilman mitään asusteita, ainoastaan kihlasormus toimitti niiden virkaa. Yleensä korvissani roikkuvat jotkin korut tai ranteessa on kello ja/tai rannekoru(ja). Tänään taisi väsyttää liikaa aamulla, joten asu jäi asustamatta. Jalkaan kuitenkin vedin uudet kengät.Siskoni on opiskellut kohta kolme vuotta Hervannassa, suutarilinjalla. Hän on monesti puhunut, että haluaisi tehdä minulle kengät, ja vihdoin viime viikolla sain ne käsiini. Tai siis jalkoihini. Ensin vähän pelästyin, että popot ovat mittauksesta huolimatta liian pienet, mutta nyt parin käyttökerran jälkeen veikkaisin, että ne venyvät aikaa myöten juuri sopiviksi. Tänään oli kiva tepsutella pitkin työpaikkaa varsikengissä, niiden sopiva kopina ja jännä tuntu (nämä ovat jämäkämmät ja painavammat kuin tennarit, joihin olen tottunut) sai aikaan sellaisen veikeän Pikku Myy -tunnelman. :D

Tykkään kengistäni kyllä paljon. Parasta on ehkä nahan elävännäköinen pinta ja väri, nilkan ympäri ulottuvat nauhat tai niille tarkoitetut luistinkoukut. Tai nahan tuoksu. Tai kaikki nuo asiat yhdessä! (:

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat kengät!=)Aika luksusta et saa ihan itselle tehdyt, ei nykyään kovin monelle mahdollista, olet siis onnekas!=)
-Kata-

Paola kirjoitti...

Niinpä! <3