perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pari kirppisjuttua

Moi. Ajattelin että kertoisin nyt terveisiä eräältä kirppiskierrokselta. Kerran käytiin ♥:n kanssa SPR:n Kontissa, kun oli sinne vietävää. Eihän sieltä koskaan pääse pois ilman että ostaa mitään. Ei tälläkään kerralla.

♥ löysi jonkun teiniaikojensa suosikkibändin levyn, minä joitain taidemaalausten kuvia tuunaustorilta. Ajattelin, että osaa niistä voin tarvita töissä, osasta voi tehdä jotain kivaa. Keittiöosastolta mukaan tarttui aterimia ja kirjahyllystä yksi Himoshoppaaja kokoelmiini.

Kenkähyllystä löytyi jotain kivaa: söpöt, ruskeat, letitetyt ballerinat.  Ihan uudet, sisäpohjassa oleva tarra ei ole yhtään kulunut! Pulitin niistä 4 euroa. (:


Käytiin vielä toisellakin kirppiksellä, siellä ei oltu ennen käytykään. Jonnan kirppis, myöskin Lielahdessa niin kuin Konttikin. Oli kiva uusi tuttavuus, siisti paikka ja siistiä tavaraa. Sieltä tarttui mukaan vähän lisää levyjä, ♥ osti itselleen t-paidan. Minä sorruin hamstraamiseen, kun lähdin kirppikseltä mukanani ämpärillinen puuhelmiä. Vaikka minulla on melkein täysinäinen ämpäri ennestäänkin. Mutta sitä löytöä ei voinut vastustaa; koko läjä maksoi vain 3 euroa, vaikka kaupassa samat helmet maksavat melkein viisi kertaa enemmän.

Nyt täytyy vaan koittaa ryhdistäytyä tuossa näpräämispuuhassa. Voisi vaikka väsätä itselleen jotkut kivat vappuhelmet! (:

Ei kommentteja: