perjantai 23. marraskuuta 2012

Pikapostaus

Moro. Tuli juuri rumpu- ja tanssailemasta (hah, ihan kuin noi sanat voisi oikeasti jakaa noin :D) ja ajattelin tulla tekemään tälläisen nopsan postauksen, ennen kuin alan katsoa VIIME VIIKKOISTA Vain elämää -jaksoa netistä. Tämän postauksen pääsisältönä on ihan vain eiliset kuteet, jotka olivat niin kivat, että pyysin ♥:aa ottamaan äkkiä asukuvat, ennen kuin pyyhälsin Vanhalle kirkolle. Tiesin kyllä, että siihen aikaan päivästä (joskus kuuden aikaan) ei syntyisi mitään priimakuvia, mutta kokeiltiin kuitenkin. Ja päätin sitten kehdata laittaa kuvat tänne asti.


 tunika/mekko - UFF
vyö - 2nd hand store
sukkikset - Tokmanni
tennarit - DinSko
pikkuisen pilkistävät korvikset - Glitter

Olin siis menossa Vanhalle kirkolle Sanan lähteillä -iltaan, ja halusin pukea päälleni yhden uusimmista kirppisostoksistani. Käväin UFFilla silloin, kun oli max 7 euroa -päivä, ja sorruin sitten ostamaan tuollaisen mustan, yksinkertaisen koltun. Seitsemän euroa on aika kallis kirppisostoksen hinta, mutta mekossa oli vielä laput kiinni, joten annoin itselleni luvan sijoittaa sen summan. Tämä mekko on kyllä tosi kiva päällä, tänään huimentelin muuten samassa asussa, mutta sukkiksien tilalla oli violetit pitkikset.

Mekko on kivan yksinkertainen, mutta jotakin se kuitenkin kaipasi kaverikseen. Nimittäin yksinään se on ehkä vähän liian säkki, mutta kun sidoin vyötärölle tuollaisen silkkinauhasysteemivyön, niin ilme piristyi kummasti. Ja mekko muuttui ehkäpä hieman imartelevamman muotoiseksi. ^^* Siihen vielä kivan väriset sukkikset ja niihin mätsäävät korvikset, niin jees! Tennarien valkoiset osat hohtavat ehkä vähän liikaa tässä asussa, mutta muuten asu oli tosi tosi kiva. Tuntuu siltä, että olen ehkä saamassa pukeutumis-/laittautumisinnon takaisin, kun se on ollut nyt jonkin aikaa hukassa.

Mutta. En rupea nyt jaarittelemaan sen enempää. Päässä olisi aika monta postausaihetta jonossa, mutta tuntuu että missään vaiheessa ei ehdi saattamaan niitä sieltä päästä koneelle. Haluaisin tehdä ainakin sen netissä kiertävän Naked truth -haasteen, kertoilla viime viikonlopun Kotkan-reissusta ja kaikesta kivasta, mitä nyt on tapahtunut. Ensi viikolla on toivottavasti aikaa istahtaa blogin äärelle pidemmäksi aikaa. Mutta nyt sitä Vain elämää. Sen katsomiseenkaan ei ole ollut aikaa. Mutta nyt on! (:

Ei kommentteja: