maanantai 13. kesäkuuta 2011

Lomalla

Moi. Paitsi että olen ollut jonkin aikaa blogilomalla, on oikea kesälomakin alkanut. Viimeiset neljä kesää on kulunut kesätöiden parissa, joten on ollut aika mukavaa, että tänä vuonna oli luvassa työtön (!? :DD) loma.

Blogilomassa on ollut puolensa ja puolensa. Toisaalta oli helpottavaa pitää vähän taukoa, kun kirjoittaminen alkoi tuntua vähän pakkopullalta, mutta toisaalta on ollut hassua olla kirjoittamatta. Etenkin kun tässä viime aikoina on tapahtunut tosi paljon, mistä olisi voinut kirjoittaa. Ei taukoni kai kovin pitkä ollut, mutta aika kiitää niin hurjaa vauhtia, että tauon aloittamisesta tuntuu olevan ikuisuus. Nyt teki mieli palata Bloggerin äärelle. Tämä lomalta-paluu-postaus on nyt pikku katsaus siihen, mitä olen puuhaillut. Teen sen kuitenkin ihan vain raskalaisilla viivoilla, ettei heti iske joku rasitusvamma:D

-Olen nähnyt ihmisiä. Yläaste- ja lukioaikaista kaveria Katia, Nuusista ja Kämppistä. Katin kanssa istuttiin Picnicissä patonkeja mussuttamassa ja juttelemassa (ei oltu nähty lakkiaisten jälkeen kuin kerran), Nuusiksen kanssa syötiin intialaista ja Ben ja Jerry'siä (ei ollut minusta kaikkien hehkutuksien arvoista) ja Kämppiksen kanssa ranskalaisia ja suklaapirtelöä.

- Olen vähän shoppaillut. Kerran haettiin ♥:n auto huollosta, ja minä bongasin kierrätyskeskuksen. Poistuin paikalta 8 euroa köyhempänä, viiden kivan tavaran kanssa. Lempäälän kirppikseltä löysin ihanan kukkamekon parilla eurolla. Bonus-kirppikseltä ostin pelkästään hopeaisia asioita. Harrastin myös postimyyntishoppailua, ostin kivat farkkuleggingsit ja tosi ihanan maksimekon. Kerran shoppailin herraseurassa, kun vietin Ideapark-päivää veljen ja ♥:n kanssa.


-Olen matkustanut jonkin verran. Sen lisäksi, että olen junaillut Helsinkiin ja takaisin monesti, kerran ajelin pääkaupunkiin kuorma-autolla. Siskon kanssa tehtiin extempore-reissu mekoissamme ja näytettiin ihan liftaajilta. Valmistujaisten takia tehtiin ♥:n kanssa Pieksämäki-Jyväskylä-reissu, johon sisältyi valmistujaisjuhlan lisäksi Pandan tehtaanmyymälässä käyminen ja kirppistely. ♥:n loman aikaan vietin aikaa myös Tampereella.-Olen vähän juhlinut. Esmerkiksi valmistuin. Valmistujaiset tuntuivat vähän hölmöiltä, ihan kuin olisin ollut kuokkavieraana tai jotakin. En pitänyt omia juhlia, ei tehnyt mieli järjestää. Neljä vuotta sitten olleet lakkiaiset olivat niin ihanat, että en tarvinnut toisia juhlia. Blogitauon aikana ehti olla toiset sukujuhlat, kun pikkuserkku Tuija pääsi ylioppilaaksi. Vähän rennompaa juhlimista edusti toissapäiväinen grillaushengailu Munkkiniemessä.


- Olen katsellut ja kuunnellut esityksiä. Forumissa oli jossain vaiheessa jotain häppeningiä, jota emännöi More to love. Käytiin katsomassa Haloo Helsinki!ä, tykkäsin kovasti. Harmi että bändi soitti vain kolme biisiä. Setin jälkeen kävin moikkaamassa MTL-tyttöjä, se oli kivaa. (: Saman viikon lauantaina käytiin Itäkeskuksessa kokemassa Munamiehen keikka. :D Ihan hupaisa tapaus. Vähän "vakavampaa" kulttuuria tarjosi Akaan kuorojen kevätmusiikki, jota olin kuuntelemassa äidin kanssa toukokuun lopussa. Eilisenä Helsinki-päivänä mentiin Kämppiksen kanssa Suvilahteen kuuntelemaan VHB:tä, Lauria ja Jenni Vartiaista.


- Olen tehnyt sekalaisia juttuja: ollut näytelmäharjoituksissa, askarrellut koruja (tai ehkä vain yksikössä), ihastellut kissanpentua, käynyt leffassa katsomassa Karibian piraatteja ja käynyt työkkärissä. Enkä ole onnistunut välttelemään töitä :D. Jo ennen, kuin olin edes käynyt työkkärissä, minulle soitettiin ja kysyttiin mukaan yhdelle riparille kesän lopussa. Lupasin mennä, ja kävin viime viikolla palaverissa ja vanhempainillassa. Ihan kivaa, että on edes pikkuisen töitä sitten loppukesästä.


Semmoisia. Kerron toki lisää, jos joku haluaa kuulla. Kommenttiboksiin vaan merkkiä, jos haluaisit tietää jostakin tarkemmin!

Kuvatukset: täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä.

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Onnea valmistumisesta ja IHANA maksimekko!:)

Paola kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja NIIN on! En malta odottaa, että pääsen laittamaan sen päälle johonkin. Esim. vaikka häihin. ^^*