torstai 12. elokuuta 2010

Kesälomahuimentelua

Tosiaan, olen nyt lomaillut kotona vähän yli viikon. En ole kuitenkaan ollut tarkalleen fyysisesti kotona, vaan - kuten äiti sanoisi - huimennellut milloin missäkin.

Viime keskiviikon maltoin muistaakseni olla kotona. Katselin pikkuveljen kanssa elokuvia sen verran, mitä sähkökatkokset antoivat myöten. Kun sähköt olivat poissa, pelasimme Disney Monopolya kynttilän valossa. Oli ihan mukava sadepäivä.

Torstaina olikin sitten rumpupäivä ja -ilta, josta kerroin jo viime postauksessa. Rumpukeikan lisäksi oli kiva päästä Tampereelle katsastamaan siskon uusi kämppä ja olemaan siellä yökylässä. Perjantaipäivä kului veljen kanssa kaupungilla, kiertelimme kaupoissa ja lounastimme Mäkkärillä.

Kun veli palasi kotiin, minä odottelin poikaystävää asemalla. Viikonloppu kului telkkaria katsellessa, ruokaa tehdessä ja syödessä, kavereita tavatessa ja vain hengaillessa. Sunnuntaina kirkon jälkeen tulimme samalla junalla pois Tampereelta, minä jäin Toijalaan ja hän jatkoi Helsinkiin. Kotona oli vielä kakkukahvit, kun kummini tulivat iskän synttärikylään.

Maanantaina oli Ideapark-reissu. Veljen kanssa pyörittiin kaupoissa (en ostanut mitään, hei nyt kaikki rummut soikoon!) ja otettiin fanikuvia legoista rakennetun Indiana Jonesin kanssa. Murkinoimme kiinalaisessa ravintolassa kaikessa rauhassa.

Tiistaina pyöriskelin ahdistuksessani, kun en olisi enää kestänyt olla kotona. Jotenkin kaikki meteli tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta sietää, ja kaikki ihmiset kamalan ärsyttäviltä. Onneksi kuitenkin illalla oli luvassa yksi kiva juttu: Kävin Viialassa kyläilemässä kavereilla, joita olin nähnyt viimeksi melkein vuosi sitten. Juteltiin pari tuntia mehun ja keksien merkeissä. (:

Keskiviikkona vietiin veli uuteen kouluun ja käytiin samalla reissulla kirppiksellä. Meinasin ostaa joitan elokuvia ja yhden huivin, mutta en sitten jaksanutkaan. Iltapäivällä oli parturiaika. Oli ihana istahtaa pitkästä aikaa (eheh viime kerrasta on melkein kaksi vuotta) käsittelyyn ja jutella hetkinen Posityyhtystä muistuttavan kivulin kampaajan kanssa. Jätin yli puolet hiuspehkostani parturin lattialle, ja vaikka hiuksista tuli lyhyemmät kuin ollin suunnitellut, pidän lopputuloksesta kovasti. (:

Tänään olin treffeillä ystävän kanssa. Lähdettiin aamupäivällä ajelemaan, kävimme limsalla ja jauhelihaletulla suloisen söpöisessä kahvilassa. Vanhassa puutalossa myytiin kahvilajuttujen lisäksi kaikkea veikeää ja kaunista huulipunien näköisistä kuulakärkikynistä korkokenkäkakkulapioihin. Kahvilassa istumisen jälkeen kävimme makeistukussa (mukaan tarttui Kalev mustikka-, tiramisu- ja karpalosuklaata) ja vielä Laukeelassa jäätelöllä. Tykkäsin meidän kesätreffeistämme. (:

Nyt menen kääräisemään veljen kanssa nakkipiiloja uuniin, ja huomenna junailen vielä vähän etelämpään. Pitää muistaa laittaa kameran akku latautumaan.

Ei kommentteja: