lauantai 29. joulukuuta 2012

Viimeisiä viedään

Moikka. Joulu oli ja meni, oli kivaa oloa. Kamera pysytteli laukussa, joten mitään kuvatodisteita joulun vietosta ei nyt ole saatavilla. Mutta ihan tavallisissa merkeissä ne pyhät menivät; ruokaa, suklaatia, elokuvia ja köllöämistä. Olin kotonakotona vaihtelevassa porukassa, ensin menin sinne ♥:n kanssa, sitten hän lähti ja sisko tuli, sitten porukkaan liittyi vielä siskon miekkonen. Välillä käytiin minun kummeilla kylässä.

Ajattelin tulla tekemään joulupostauksen kakkuohjeen muodossa, mutta kamera luuraa nyt jossakin paikassa x (jäiköhän se kotiin tai sinne kummeille?), joten en saa kuvia koneelle. Päätin sitten tehdä tällaisen suunnitelma B -postauksen, kun lueskelin More to Love -blogia pitkästä aikaa. Siellä oli listattuna kuluneen kuun lempparijuttuja, ja ajattelin että voisin tehdä samantapaisen omasta joulustani.


Lempihetki: Onnistumisen tunne kakun kanssa ja se, kun sai katsella kun tyypit avasivat minun antamiani lahjoja. (: Joulusauna. Kaikki pikku hetket ennen joulua, joissa oli sellaista kivaa jouluoloa. ^^*

Lempiruoka: Salaatti + kalajutut, lanttulaatikko, kinkku.

Lempikirja: Shopaholic abroad

Lempituoksu: Lidlistä ostettujen tuikkujen vanilja tai uunista leijuva kinkun tuoksu


Lempiviesti: tämän joulun ensimmäinen joulukortti: söpö enkelikortti Riitalta.

Lempielokuva: Evita. Olen nähnyt sen lukiossa, ja siitä lähtien halunnut nähdä uudestaan.

Lempilahja: Nomination-rannekoru ♥:lta

Lempiasu: Seppälän thermosukkikset + Cubuksen tunika/yöpaita + villasukat

Sellasia (:

Ei kommentteja: