maanantai 31. joulukuuta 2012

Viimeiset hetket

Moro! Nyt on siis käsillä aika lailla viimeiset tunnit tätä vuotta. Kaivoin joitakin vuoden varrella otettuja kuvia esiin, ja ajattelin tehdä samantyyppisen kyselypostauksen, kuin viime vuodestakin. Pitemmittä puheitta siis hommiin!

 Tammikuussa olin viikon verran kerhotätinä. Se homma oli ihan kivaa, vaikka kuvaan valikoituikin vähän vino ilme.

IHMISSUHTEET:
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - Ainakin tapasin aika liudan uusia ihmisiä. Ystävyyteen asti taisin tutustua yhteen, nimittäin ihhis-ihanaan Sirpaan, joka oli/on Akaassa pappina. Tai oltiin tavattu ekan kerran viime vuoden lopulla, mutta nyt vasta tutustuttiin.2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - Voi, tosi moniakin sellasia juttuja! Ainakin muuttanut pojan kanssa samaan asumukseen, ottanut kotivakuutuksen (ja hoitanut muitakin kämppäjuttuja), matkustanut Afrikkaan, ollut diakonina, mennyt kihloihin, käynyt Tuurissa ja Ähtärin eläinpuistossa, ollut mallina... Eiköhän siinä ole tarpeeksi listaa nyt ainakin ensihätään. (:

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - Juu. Kokonaista 12 kuukautta!
 Yhteiskuva Faithin synttäreiltä...

 ...ja Hanna-Kaisan (jonka ottama kuvakin on) pippaloissa helmikuussa.

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - Kääk, niitä on tositosi monta. Ainakin se, kun oma kämppä löytyi tosi helposti, ilman sen suurempia etsintäoperaatioita. Ja tietty sitten itse muuttaminen; ekan illan iltapala, lihaliemessä keitetty rakettispagetti + kuohari. Nigeriaan matkustaminen ja välihengailu Frankfurtissa. Synttärit Lagosissa. Kun Saara kävi meillä, kun mää kävin Kämppiksen tykönä. Risteily tyttöjen kanssa. Ihanat siskohetket. Mummopiirin hauskat hetket. Hyvät rumpukeikat. On ollut kyllä tosi kiva vuosi!

5. Kenen kanssa olet viettänyt eniten aikaa kuluneen vuoden aikana? No ainakin ♥:n. Harmittavan vähän pääsin näkemään kavereita, mutta onneksi tässäkin asiassa laatu korvaa määrän. (:


6. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - En varmaankaan. Toivottavasti oon sentään alitajuisesti oppinut uusia asioita ja mennyt jossakin henkisessä kehityksessä eteenpäin. :D Luonne, arvot ja sellaset on kuitenkin ennallaan.

Maaliskuussa tutustuin moneen uuteen ihmiseen...
 
...ja hengailin vähän erilaisissa maisemissa.

7. Oletko lihonut? - Noo... Pääsi ikävä kyllä käymään niin.

8. Kävitkö tunnollisesti kirkossa? Alkuvuodesta Nigerian jumikset taisivat olla ainoita, joissa kävin. Kesälläkin seurakuntaelämä taisi rajoittua työjuttuihin. Syksyllä sain vähän ryhdistäydyttyä ja aloin käydä English Serviceissä ja muissakin kirkkojutuissa. Onneks, koska se on kivaa ja tärkeetä.

9. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - En. Seurassakin vain kahdesti; Nigeriassa käytiin katsomassa This means war ja Suomessa se Ted. Ei mitenkään maata järisyttävän upeita leffakokemuksia. :D
 
10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - En mitään.Sellasia leikkitatskoja käyttelin muutaman kerran, ja Nigeriassa laitoin pystyyn jopa oman tatuointistudion, kun perheen lapsetkin halusivat iholleen kuvia. ^^*

Huhtikuussa hiihtelin menemään tämän näköisenä.

TURHANPÄIVÄINEN ÄLYKKYYS: (mikä ihme otsikko tuokin nyt on, no olkoon siinä.)
1. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - (häh, eikös tää olis kuulunut tuonne ihmissuhde-otsikon alle?) No vastaan tähänkin sen Sirpan. (: [paras nettisivututtavuus oli Polyvore :P]

3. Synnyttikö kukaan läheisesi? - Tänä vuonna ei tullut lisää tuttavavauvoja, sen sijaan vietettiin kolmet yksivuotispippalot.

4. Kuoliko kukaan läheisesi? - Ei onneksi.

Toukokuussa sisko auttoi purkamaan letit.

Kihlakuva ♥:n valmistujaisissa.

5. Missä maissa kävit? - Nigeriassa (maaliskuussa) ja Ruotsissa (lokakuussa).

6. Mitä haluaisit vuodelta 2013 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2012? - Nähdä (luokka)kavereita enemmän, olisi kiva jos olisi joku reunion-juttu vaikka jossain. Toivoisin, että ♥ saisi töitä, ja että itsekin löytäisin jonkun kivan työn sitten, kun sijaisuus on sijaistettu. Joku matka olisi ensi vuonnakin kiva, vaikka vihdosta viimein sinne Englantiin tai Saksaan. Lottovoitto? :D

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2012? -15.5.2012 (=päivä, joka päätettiin meidän kihlapäiväks)

Kesäkuussa olin kalenterityttönä...

...ja kävin katsomassa siskon kojua vintagepäivillä.

8. Vuoden suurin saavutuksesi? - Se, että selvisin kunnialla diakoniahommista? Ja sellanen elämänpolkusaavutus (?) oli se, ku rengastettiin toisemme ♥:n kanssa. ^^*

9. ...ja suurin epäonnistuminen? - Joku paha kastike? En mää varmaan sen suuremmin mokaillut, kun ei kerta ihan heti tule mitään mieleen. (:

10. Kärsitkö vammoista? - En vammoista, mutta välillä oli jotakin epäkivuutta. Esim. Nigerian reissulla maha meni sekasin ja tuossa marraskuussa oli se kauhee kurkkukipu+viisaudenhampaiden pippuroinnit. Mutta muuten pysyin aika terveenä tänä vuonna, jee!
Heinäkuussa keikkailtiin toreilla...

...ja käytiin Muuramessakin soittamassa (:

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - No voihan, en kyllä tiedä. Tällä hetkellä on kiva mieli tänään ostettujen kukkakenkien takia, mutta ei se silti ole varmaankaan paras juttu. Ruoka? Tai no hei, se toppatakki, jonka taskussa oli kakskymppinen!

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - ♥:n ja muiden ihanien ^^*

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? - Ei kai tälläsiä viitti muistella, eipä hirveesti kenenkään.

Elokuussa käytiin katsomassa eläimiä. (Ja ilmeisesti oltiin itsekin niitä?)

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - Vuokraan ja bensaan.

15. Mistä innostuit eniten? - Reissuista (isoista ja pienemmistä), yhteen muuttamisesta ja niistä mallina olemisista.

16. Vuoden 2012 4 ihmistä? -Aika hassu kysymys... Mutta ♥, Kerttu-Kaarina (koska olin sen sijaisena), Hessu (koska tein ehkä eniten sen kanssa töitä) ja äiti. Vaikka noi. (:

 Syyskuussa käytiin vähän treffeillä...

...ja kaikkien työntekijöiden kanssa Naantalissa (Helen ottama kuva)

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? - ONNELLISEMPI!♥ (tai siis, ei viime vuoden onnellisuusluvuissakaan kai mitään vikaa ollut, mutta nyt tämän vuoden lopulla olen ehkä tiedostanut enemmän sen, kuinka onnellinen olenkaan)

18. Lihavampi vai laihempi? - No eikös tästä jo puhuttu? Paksumpi siis.

19. Rikkaampi vai köyhempi? - Varmaan aika samoissa.

Lokakuussa käytiin Ayon synttäreillä Hyvinkäällä

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? - Askartelua! Ja kutomista, yleisesti siis käsitöitä. Olisin voinut harrastaa enemmän liikuntaa. Ja tehdä enemmän kotitöitä. Tai no, niitä en olisi toivonut tekeväni enemmän. :D

21. ...entä vähemmän? - stressaamista.

22. Miten aiot viettää joulun? - Laskit väärin, joulu meni jo! Vietin sen oikein kivasti. (:

23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mitä se olisi? -ostaisin ne pinkit korkokengät yhtä kokoa isompina.

24. Rakastuitko vuonna 2012? - aina vaan uudestaan ^^*

25. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - Vain elämää. Katsoin sen aina netistä, koska perjantai-iltaisin olin rumpuharkoissa, kun se tuli telkkarista.

26. Mikä oli parhaiten onnistunut kokkailusi? Bratz-kakku!!!! Ja sitten sellainen itämainen kala oli hyvää, tein sitä kerran köksän kirjasta. Ja se pähkinäkanajuttu.

27. Mikä oli paras lukemasi kirja? -Taisi olla Shopaholic abroad. En lukenut hirveästi mitään tänä vuonna.

28. ...entä musiikillinen löytö? -varmaan ne Vain elämää:n musiikit.(ja Cheek ulkomusiikillisesti :P)

29. Mitä halusit ja sait? - ainakin pääsin niiden tytskyjen kanssa laivalle, jeee!

30. Mitä halusit, muttet saanut? - uusi tietokone oli vähän niinkuin ostoslistalla, mutta sen hankkiminen vähän jäi.

Marraskuussa leikkautin tukkani...

...ja jaksoin jopa toisinaan laittaa sen jotenkin.
31. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - Suosikit varmaankin pysyivät aika samoina, kuin tähänkin asti. En muista, näinkö jotakin uutta leffaa, joka olisi kivunnut suosikkien joukkoon.

32. Mitä teit syntymäpäivänäsi? - Olin Nigeriassa. Kävin kirkossa, katsoin kun vuohi tapettiin, join rommikolaa kuistilla.

33. Ketä kaipasit? - Kaikkia ihania.

34. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - Ihanat. Rummutus.

MUUTA:

1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - Yhtä!

2. Oletko joutunut tappeluun? - En onneksi! :o

3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - Ainakin ajoin tosi monta kertaa kirkolla sellasesta kohdasta, jossa oli kielletty ajosuunta -merkki.

4. Oletko juonut "perseitä"? - hyh. en.

5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - Joitain ostoksia olen välillä katunut, mutta ei onneksi ole ollut mitään suuren katumuksen juttuja. (!?)

 Udokan pikkujouluihin lähdössä.

Hei onnea ja ihanaa kaikille! Moikka nyt, ensi vuoteen!

Ei kommentteja: