keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Synttärivierasasu

Hahah, tulipa hölmö otsikko. Mutta siinä se nyt on. Käytiin siis lauantaina Hyvinkäällä juhlimassa, ja puin sinne jotakin päällenikin. Ei tullut otettua juhlissa yhtään kuvia, joten tällä kertaa on tyydyttävä asukuviin. Juhlissa ei myöskään tapahtunut mitään kovin ihmeellistä (musiikkia, ruokaa, kakkua, paaaaaaljon lapsia), niin sepustan vain asustani. Sopiiko? Sopii.

 neule - kirpparilta
toppi - kirpparilta

Tykkään tästä neuletakista tosi paljon! Ostin sen joskus kesällä, kun käytiin Kangasalla kirppiksellä. Hintalapussa oli silloin 5 €, mutta pöydän kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan. 2,5 € ei ole tosiaankaan paha hinta noin kivasta vaatteesta. Parasta neuleessa on varmaan ihan vaan se, että se on vähän erilainen. Ei mikään perustylsä musta neuletakki (jollaisen kylla tarvitsisin! :D). Napit ovat ihanat, ne on vähän nahkaisen tuntuiset ja himmeästi hopeaiset. Kauluksestakin tykkään kovasti, ja hihoista ja naruista. Ihan koko vaatteesta! ♥ En vaan ole ihan varma, miltä sen "kuuluisi" näyttää, sillä kokolapussa lukee muistaakseni M. Vaikka neule on periaatteessa pari kokoa liian pieni (jos siis vaan tuijotetaan niitä kirjaimia), niin mielestäni se näyttää noinkin tosi kivalta.

Toppikin on jonkun muun vanha, enkä maksanut siitäkään kuin kaksi euroa. Ostin kultaraitaisen topin Naistarin kirppikseltä, kun olin yhden harjoittelun aikana tutustumassa siihen. Naistariin siis, ei kirppikseen. Naistari on maahanmuuttajanaisten paikka, jossa he saavat vertaistukea ja neuvontaa. Tutustumispäivänä siellä vain sattui olemaan kirpputori. ^^* Keskityin minä muuhunkin, kuin vaan shoppailuun!

 farkut - joku Fiorella-poistomyyntikauppa Tuurissa
kengät - Shoeland

Housuina minulla oli tämänhetkisen garderobini ehkä toisiksi oudoin vaate, VIOLETIT farkut. Ne ovat peräisin Tuurin kyläkaupan pihapiiristä. Siinä oli sellainen kauppa, jonka nimenä oli vain Poistomyynti, mielestäni. Kuitissa kyllä luki sitten Fiorella, joten ota siitä nyt selvää. Joka tapauksessa, päädyin ostamaan kaupasta vähän jännän väriset housut. Jahkailin kyllä sovituskopissa aika pitkään. En niinkään värin takia, vaan pikemminkin koon/mallin. Pöksyt ovat brittikokoa 16, ja muuten ihan hyvät, mutta kamalan matalat. ♥ yritti vakuutella, että kyllä ne siitä vähän venyvät, ja pitkien paitojen kanssa ne ovat just hyvät. Otin ne sitten silläkin uhalla, että niistä olisi tullut seisoskeluhousut, joilla ei pystyisi istumaan ollenkaan. Aluksi farkut olivatkin vähän njääh, mutta parin käytön jälkeen just passelit. Toki pesun jäljiltä vähän tönkömmät, mutta kyllä se aina siitä. (seliseliseli, kauheen kiintoisaa)

 kaulakoru - ite tehty
rannekoru - myöskin omatekemä

Tämmöisenä minä siis lauantaina juhlin. Itseasiassa samat vaatteet olivat päälläni sunnuntainakin, kun kävin treffaamassa ala-asteen luokkakaveria Ideaparkissa. Silloin kaulassa tosin ei ollut tuota kaulakorua, vaan rippiristi. Tämä ruskea kaulakoru on muutamia vuosia vanha, olen askarrellut sen kirppikseltä ostetusta kravatista ja isoista muovihelmistä. Tykkään siitä, vaikka sitä ei tulekaan käytettyä usein.

Ja oli mulla sitten jotain meikkiäkin. Tässä alla olevassa kuvassa sitä ei kyllä kauheasti erota, mutta näkyypähän kaulakoru vähän paremmin. (: Hiukset näyttävät kuvissa vähän littanoilta, ja sitähän ne olivatkin. :D Ne ovat kuvissa nääs suihkun jäljiltä, ja yläkuvissa jopa vielä märät.


Joka tapauksessa, juhlat olivat kivat ja asu myös. Huomenna onkin sitten eri kuviot, kun tää lähtee tyttöjen kanssa vähän käymään Tukholmassa. Iik, en jaksa odottaa! (:

Ei kommentteja: