torstai 27. elokuuta 2009

Hampurilainen

Eilen sain kirjeen isännöintitoimistosta. Minun asuntohakemukseni oli käsitelty, kirjeessä luki, että pääsen asumaan hakemaani asuntoon. Kun olin avannut kirjeen ja lukenut sieltä sanan 'hyväksytty', juoksin heti uudelle asunnolleni kertomaan uutiset tulevalle kämppikselleni.

Minä en ole mikään urheilijatyyppi, mutta jaksoin silti kirmata uuteen osoitteeseeni. Se ei nimittäin ole kovin kaukana; siirryn viereiseen rappuun ja portaat ylös. Muutan ystäväni asuntoon hänen kämppiksensä tilalle, kun tämä muuttaa/on muuttanut omasta huoneestaan pois. Odotan muuttoa kovasti.

Muutoksessa on aina tietenkin sekä hyviä että huonoja puolia. Niin myös tässä muutossa. Hampurilaispalautteen kaavaa käyttäen aion nyt listata ne tähän. :DD

PLUSSA: Uudessa kämpässä on kivempi, isompi keittiö. Nykyinen keittiöni on kiva ja kodikas, mutta siellä ei juurikaan tule vietettyä aikaa. Tavallaan saa siis lisää tilaa, jossa oleskella.

PLUSSA: Uusi kämppä ei ainakaan kuulemani mukaan ole ollut jokakeväisen muurahaishyökkäyksen kohteena, toisin kuin asunto, jossa asun nyt.

MIINUS: Mielestäni nykyisen kämpän vessa/kylppäri on kiva ja hyvässä kunnossa. Uuden kämpän kylppäri ei ole niin hyväkuntoinen, ja sen valon syttyminen kestää aika kauan.

PLUSSA: Myös uusi parveke on kivempi, sillä se on sentään toisessa kerroksessa, kun taas tämä nykyinen on melkein maan tasalla. En ole siellä oikein koskaan edes käynyt. Varmaankin uudella parvekkeella on kivempi katsella maisemia. No, talvella tuskin sentään.

PLUSSA: Tämä on kaikkein suurin plussa, joka painaa vaakakupissa eniten. Minä saan kämppikseksi vallan ihanan tytön, joka merkitsee minulle tosi paljon. Hän on luokkakaverini ja Ystäväni. Joku sellainen, jolle voin kertoa kaiken, ja jonka kanssa voin kaikessa rauhassa olla oma itseni. Parhautta.

Tänään muutin ensimmäiset tavarani: Ennen kouluun lähtöä vein viereisen rapun yläkertaan kaksi pannunalustani. Uusi vuokrasopimus lähtee käyntiin lokakuun ensimmäinen päivä, mutta käytännössä muuttaminen tapahtuu varmasti joskus ihan muuna ajankohtana. Pikku hiljaa tässä ennen sitä.

4 kommenttia:

tAru kirjoitti...

jaurrrnau ja ei muuta . jajoo, valo syttyy ehkä kauan mutta on se ihan kirkas sitten. <3

iitu kirjoitti...

Huihai jee mahtavaa kivaa !

Mia kirjoitti...

harmi, että ihan naapurista lähtee tuollainen kiva tyttö. Mutta eihän se haittaa kun se muuttaa kuitenkin aika naapuriin ja kun siellä on tosiaan se hyvä ystävätyttö ^^ Onnittelut suuret uuden olevan/tulevan kodin johdosta!

Paola kirjoitti...

Joo, ei onneks lähde tää naapurisuhde ihan kokonaan poijes. Vähän enempi askelia pitää kuitenki ottaa, jos haluu pitää esim jotai musisointijuttuja.. (: