tiistai 20. elokuuta 2013

Koukussa huijatatskoihin

Eilisestä postauksesta unohtui yksi hommeli, jota tein aikani kuluksi lauantaina. Nimittäin testailin taas leikkitatuointien tekemistä. Sen hennaamisen jälkeen kokeilin joskus tehdä ihan vaan silmänrajauskynällä ja suihkutin hiuslakkaa päälle, mutta se tekniikka ei ollut kovin kestävä. Kyllä rajauskynä-hiuslakka-tatuointi kesti yhden päivän, jos varoi hankaamasta kuvaa, mutta törmäsin netissä pätevämmän kuuloiseen tekniikkaan.

Tässä toisessa feikkitatskatekniikassa tarvittiin myös rajauskynää, ja sen lisäksi talkkia ja suihkutettavaa laastaria. Hahahaa, meidän kaapeista ei löydy talkkia, joten päätin kokeilla, josko Maizena toimisi. :D

Eli. Ensin piirretään rajauskynällä kuva iholle. Sitten tupsutellaan vähän sitä talkkia/Maizenaa kuvan päälle, ja käytellään sivellintä, että jauhe asettuu tasaisesti joka paikkaan ja että saadaan ylimääräiset talkit pois. Sitten vaan suihkutetaan sitä spray-laastaria koko kuvan päälle ja annetaan kuivua. Valmista!


Tein vasemman ranteen sisäpuolelle (!?) kruunun vähän kimaltavalla pronssin värisellä rajauskynällä. Kruunu pääsi vähän leviämään, kun piti mennä liian aikaisin tökkimään ja kokeilemaan, josko laastari olisi jo kuivunut. :D


Oikean nilkan ulkosyrjään piirrustelin ankkurin. Siitä tuli yllättävän hyvä, vaikka paikka olikin aika haastava. Kyllähän omaan nilkkaan YLETTYY hyvin, mutta kun pitäisi vielä saada piirrettyä, ja mieluummin saada kerralla hyvää jälkeä, sai nilkkatatuoinnin kanssa olla kieli keskellä suuta. (:

Nämä spray-laastarilla suojatut kuvat osoittautuivat aika kestäviksi. Ranteen kruunun hankasin eilen pois, koska se oli päässyt jo hilseilemään, eikä näyttänyt enää kivalta. Ranteen kuva tietenkin joutui enemmän koetukselle esimerkiksi käsienpesussa ja senkin takia, että ranteen iho liikkuu enemmän (!?) kuin nilkan. Nilkan tatuointi näyttää edelleen hyvältä, vaikka olen käynyt sen kanssa suihkussa ja saunassa, ja tänään kahlasin rantavedessä ollessani järvellä. Eli tällä tekniikalla saa koristeltua ihonsa ainakin kolmeksi päiväksi, jee! (:

Ei kommentteja: