sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ihana sunnuntai

Tänään oli kyllä mitä kivin sunnuntai.

-Nukuttiin ♥:n kanssa tosi pitkään. Niin pitkään, että "aamupala" syötiin joskus puoli kolmen aikaan.

-Käytiin shoppailemassa Punnitse ja säästä:ssä. Ostin ison kauhallisen kookospalasia, joita himoitsen aina silloin tällöin. 

-Mentiin Vanhaan kirkkoon English serviceen. Oli vähän vaikeuksia keskittyä, kun ulkopuolelta kuului iskelmää tuutin täydeltä. Keskustorilla oli Tammerkosken sillalla -pippalot, nääs. Jumiksen jälkeen minua kosiskeltiin laulamaan yhteen tulevaan messuun. Se on aina mukavaa. (:

-Kirkon jälkeen tultiin vähäksi aikaa kotiin, oltiin vaan. Minä luin Hovimäki-kirjaa ja ♥ jotain metalliopusta.

-Illalla suunnattiin taas keskustaan. Päämääränä oli Plevna, mentiin katsomaan leffaa. Eväänä oli niitä Punnitse ja säästä -herkkuja ja molemmille omat popparipytyt (ostettiin netistä popcornlippuja, niin saatiin halvalla). Leffana oli The Bling ring, joka vaikutti trailerin mukaan hyvältä. Jotenkin se oli kuitenkin pettymys, minusta ainakin leffa oli vähän tylsä. Ihan ok, mutta enemmän tylsän puolella.

-Leffan jälkeen minun teki mieli tehdä jotain, ja kyselinkin ♥:ltä, onko mitään/ketään missään. Poikettiin sitten ♥:n tutun lapsen nimiäisten jatkoilla. Tai ei me kyllä saatu aikaiseksi muuta kuin pyörähtää siellä parkkipaikalla, mutta siellä jo näki tuttuja. Erityisesti oli kiva nähdä Neroa ja Yrjöä. (:

-Pippalopiipahduksen jälkeen käytiin tankkaamassa ja ajateltiin lähteä ajelemaan. Ilman mitään suunnitelmaa käänsimme auton nokan Kangasalaa kohti. Päädyimme uimarannalle, jossa heitin hameen ja paidan pois, ja pulahdin järveen. Oli ihan super kivaa uiskennella hetken aikaa hämärtyvässä illassa, kun vesi oli mukavan lämmintä. ♡

-Sitten tulimmekin kotiin ja päätin, että haluan kirjoitella pari riviä tänne blogiin. Seuraavaksi aion käydä laittamassa työkalenteriini huomisen kohdalle merkinnän "etätyöpäivä", ja mennä kohta puoliin nukkumaan. Moikka!

Ei kommentteja: