keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksia

Jip huu! Minut on haastettu. MouMou kävi huikkaamassa kommenttiboksissa, että hän oli jättänyt minulle jonkun haasteen. Käväisin sitten hänen bloginsa puolella katsomassa, mistä onkaan kyse. Ja tälläinen tehtävä sieltä löytyi: Haasteen ideana on jakaa haaste edelleen 11 bloggaajalle, mutta pienenä jippona jokaisen bloggaajan tulee keksiä uudet 11 kysymystä seuraaville vastaajille. Eli koska minut on haastettu, vastaan MouMoun keksimiin kysymyksiin ja keksin sitten omat kysymykset niille, jotka itse aion haastaa.

Minulla oli muutenkin tänään jo mieliteko kirjoitella jotakin blogiin, mutta ei oikein ollut aihetta mielessä. Tuskin kukaan jaksaa lukea tämän päivän toimistotöistäni. Sen sijaan voisin laittaa kuvitukseksi jotakin palasia siitä, mitä minulla oli tänään (ja eilen) päälläni.



Nämä jutut MouMou halusi tietää:


1. Toinen/toiset nimesi?
Jaaha. Heti sellainen kysymys, johon en niin kovin mielelläni vastaisi. En ole koskaan oikein tykännyt toisesta nimestäni, eikä se taida kenenkään muunkaan mielestä olla kaikkein viehkein nimi. Tosi usein se on esimerkiksi roolihahmon nimenä, jos roolihahmo on vaikkapa keski-ikäinen työtön tai vanha mummo. Irmeli. Mutta onneksi siitä saa väännettyä jotain ihan söpöäkin: Murmeli. ^^*

2. Korvamatobiisi, jonka soiminen päässä on vaikein lopettaa?
Hmm. Kaiketi kaikki korvamadot tuntuvat niiden päässäsoimishetkellä karseimmalta mahdolliselta. Ikävimpiä ovat varmaankin ne, joiden sanoja ei oikein tiedä, mutta silti ne vaan soivat päässä. Esim. Poika saunoo (se tittii ja tittii ja huutaa...?). 

3. Suosikkituoksusi koko maailmassa?
 Apua. En osaa valita yhtä. Nyt muutamana päivänä on ollut ilmassa kyllä uskomattoman ihana kevään tuoksu. Kesällä tykkään nuotion savusta (pienissä annoksissa). Kahvi tuoksuu myös ihanalta ja suklaa. Aika ihhistä on myös nuuskutella tuon yhden niskaa. En pysty nyt kyllä valkkaamaan.

4. Lapsuutesi toiveammatti?
Ääk. Nää nyt on tämmösiä kysymyksiä, joihin vastaan ihan ympäripyöreästi, kun ei vaan löydy tarkkaa vastausta. En muista, että mulla olisi koskaan ollut sellaista yhtä toiveammattia, niin kuin monilla on ollut esimerkiksi eläinlääkäri. Jossakin vaiheessa halusin kondiittoriksi, niin vastaan nyt vaikka sen.

5. Noloin julkkisihastuksesi?
 Ei mulla ole mitään noloja. :D Onkohan Alan Rickman vähän nolo...? Kun eihän se nyt ole mikään maailman hotein, eikä mikään nuorikaan... Mutta jotenkin tykkään vaan sen äänestä ja... eh, Kalkaroudesta? Joo, ehdottomasti tää on noloin! :D
6. Jos blogistasi tehtäisiin pilkka- tai parodiablogi, mikä sen nimi olisi?
 Hmm... Wannabe-lifestyle-bloggarin monologeja?

7. Elämä ilman suklaata vai elämä ilman jäätelöä?
Helppo: ilman jäätelöä.

8. Piirroshahmo, jota muistutat eniten?
 Oi, kiva kysymys! Viime viikolla tein Rouva Kipon persoonallisuustestin (se on extrana Kaunotar ja Hirviö -dvd:llä) ja sain tulokseksi Rouva Kippo. Mutta se nyt tietty koski vaan kyseisen leffan hahmoja. Eikä edes kaikkia, vaan tytöillä oli mahdollisuus saada Kippo, Belle tai se pölyhuisku. Mutta... ehkä joku Niiskuneidin, Ihaan ja jonkun-hauskan-muttei-hulvattoman yhdistelmä. Hei Pärsky voisi olla hyvä! Kertokaa te muut? (:

9. Maailman paras biisi?
Eeeeihän tälläseen voi vastata. En ole varmaan vielä kuullut sitä. (:

10. Kuumin suomalainen vastakkaisen sukupuolen edustaja?
 Antti Reini. (kääk mitä se mahtaa kertoa musta, että jouduin miettimään melkein kymmenen minuuttia, että tää tuli mieleen? :o )

11. Hokemasi?
Ei mulla kai oikein oo (sellastakaan). Joskus saattaa jäädä Disney-repliikki-moodi päälle, mutta eipä niitäkään oikein hokemaksi voi laskea. Sana, jota käytän ehkä vähän liikaa, on "ihhis".


Ja sitten niitä kysymyksiä, joita haluan kysyä muilta:

1. Milloin olet viimeksi ollut lavatansseissa?
2. Mikä on lempparisi Disneyn leffoista?
3. Millainen kirja olisit?
4. Jos saisit vieraan ulkomailta, mihin veisit hänet asuinpaikkakunnallasi? (ei tarvitse koko turistikierroksen nähtävyyksiä mainita, yksikin riittää.)
5. Mitä ruokaa osaat tehdä parhaiten?
6. Koska olet viimeksi puhaltanut saippuakuplia?
7. Entä milloin viimeksi kiipesit puuhun?
8. Ensimmäinen laulu, joka tulee mieleesi ala-asteen musiikkitunneilta?
9. Kuka oli lempi-Spaissarisi?
10. Kumpi kuuluu sinun sanavarastoosi, vihta vai vasta? (vai joku muu?)
11. Rukoiletko mieluummin yksin vai yhdessä?

 Tällä kertaa löysin seitsemän haastettavaa, eli äsken keksimiini kysymyksiin toivoisin vastauksia ialta, Sannilta, mollilta, Hanskilta, Empulta, Tarulta ja iworylta.



EDIT: SIIS KATTOKAA NYT: kakkoskappaleen lopusta...

9 kommenttia:

ia kirjoitti...

Kiitoksia haasteesta! :) Katsotaan jos saan puuhailtua :D

iwory kirjoitti...

Kiitos paljon haasteesta! Piirtäisin muuten mielelläni tähän vastauksen, mutta koska nyt on niin kiireinen hetki keväästä (ylioppilasjuhlat, pääsykokeet, omia projekteja..) niin en ainakaan tämän kuun puolella taida keretä vastaamaan :< Mutta kun mulla on hyvää aikaa ja energiaa niin takuulla vastaan näihin :)

Paola kirjoitti...

Juu tehkää sitten kun on aikaa ja jaksamista (:

HmusicK kirjoitti...

aion luultavasti väsätä tän. :) tulis eka kokonaa suomenkielinen postaus ehkä :P :D kiitti haastamisesta :D yllätyin että tuol lopussa o viel linkki mun blogii? :D

Paola kirjoitti...

häh en tajuu?

Unknown kirjoitti...

Heippa,
kiitos haasteesta! Tartunkin tähän heti ku kerkiän <:

Shop'em kirjoitti...

Heipsis!
Huomasin tämän vasta nyt, joten vastailen siihen pian :) Nyt vähän muuta ajateltavaa kuten voit lukea blogistani... :/
Mutta kiitti haasteesta, nää on aina hauskoja<3 =)

Unknown kirjoitti...

شركة تنظيف واجهات زجاج بالرياض
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف موكيت بالدمام
شركة تنظيف بيارات بالدمام
شركة تنظيف خزانات بالدمام
تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة تنظيف بيوت بالرياض
عزل خزانات بالرياض بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركات نقل عفش في الرياض

Unknown kirjoitti...

شركة تنظيف موكيت بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة نقل اثاث بالدمام
نقل اثاث بالدمام
شركة كشف تسرب المياه بالرياض
شركة عزل خزانات بالرياض